8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek?
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 02.05. 2024
Dnes má svátek Zikmund
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Světová premiéra pořadu Vím, cos dělal v pátek

7. 03. 2009 | Televizní tipy
V ohromující soutěžní show Vím, cos dělal v pátek musí soutěžící doslova číst vlastní myšlenky. Soutěžící pořadu Vím, cos dělal v pátek je na jeden den uveden do hypnózy a hypnotizér mu postupně vsugeruje fakta, která jsou v rozporu s realitou. O pár dnů později musí soutěžící pořadu Vím, cos dělal v pátek v televizním studiu navzdory tomu, že si z hypnózy vůbec nic nepamatuje, správně detailně zrekonstruovat, co v průběhu dne dělal a jak se choval.

Každá správná odpověď soutěžícímu Vím, cos dělal v pátek vynese finanční odměnu. Některé úkoly jsou jen neškodně zábavné, některé by mohly i zamíchat kartami soukromého života soutěžícího. Pravidla Vím, cos dělal v pátek nejsou složitá, jde hlavně o zábavu.

Vím, cos dělal v pátekAsi osm z deseti lidí je možné bez potíží zhypnotizovat; natolik senzitivních jedinců, jaké uvidíte v pořadu Vím, cos dělal v pátek, je v populaci sotva setina. Castingu se zúčastnily dva tisíce lidí, uspělo však jen procento zájemců.

Amnézie, kterou vsugeruje soutěžícím hypnotizér PhDr. Jiří Zíka, není trvalá ani škodlivá. Pokud se někdo domnívá, že účinkující budou nuceni k činům nebo rozhodnutím, které by v bdělém stavu neudělali, nemusí se obávat. Hypnóza nemůže nikomu ublížit, v hypnóze dostává pouze průchod naše podvědomí.

V neděli 8. března uvidíte, co dělala v pátek mladá sympatická učitelka z Plzně. Zatím to nevíte, stejně jako to neví ona. Jak je ale možné, že to neví? Byla opilá nebo trpí ztrátou paměti? „“ je správně, ale za její amnézii nemůže šok či nehoda, ale hypnóza, do které ji uvedl klinický psycholog Jiří Zíka. Kateřina Benýšková je totiž první soutěžící v zábavné a zcela originální show Vím, cos dělal v pátek o 50 tisíc korun.

Vím, co dělal v pátekPhDr. Jiří Zíka (na fotografii) umí Kateřinu zhypnotizovat a také dokáže, že na všechno, co ve stavu hypnózy prováděla, zapomene. Kateřina Benýšková je učitelka českého jazyka, která trpí silnou arachnofobií. Má ráda divadlo, děti, zvířata a historický šerm, momentálně je bez práce, ale ráda by pracovala s dětmi i nadále. Ale kam myslíte, že šla nakoupit gumu před hodinou geometrie? To budete koukat… Umí jako češtinářka vůbec vyjmenovaná slova? Normálně ano, ale může si tím být jistá, když přijde na řadu hypnóza?

Pro diváky, kteří mají o hypnóze jen mlhavou představu, bude velkým překvapením, jak přesvědčivě se chová hypnabilní člověk ve stavu transu. Účastníci si zase prozkoušejí, jak dobře znají sami sebe. Pokud soutěžící v bdělém stavu správně zodpoví pět otázek na to, jak se choval a rozhodoval, když byl zhypnotizován, má šanci vyhrát 25 tisíc. Když se strefí i v šesté, prémiové otázce, dosavadní výhra se zdvojnásobí. Jak bude úspěšná Kateřina a jak podle ní vypadá učitel národů?


Zdroj: Prima

ZUZI
ChytráŽena.cz


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Světová premiéra pořadu Vím, cos dělal v pátek:

Světová premiéra pořadu Vím, cos dělal v pátek
Světová premiéra pořadu Vím, cos dělal v pátek
Světová premiéra pořadu Vím, cos dělal v pátek
Světová premiéra pořadu Vím, cos dělal v pátek
Světová premiéra pořadu Vím, cos dělal v pátek
 
Čtěte také



Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
škoda že skončil, byl to super pořad, velmi zajímavý a hodně legrační
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles