Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 26.04. 2024
Dnes má svátek Oto
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Vařte jako šéf 23.5. 2013 - Vejce

23. 05. 2013 | Televizní tipy
„Není důležité umět stovky receptů,“ tvrdí šéf, „důležité je umět vařit a rozumět surovinám. Na vaření je krásné to, že když se naučíte základy, ostatní už naskakuje samo.“ Každý si myslí, že umí uvařit vejce. Je to ale pravda? To se dozvíme v nové kuchařské show Vařte jako šéf s datem 23.5. 2013.

Vejce jsou jedna ze základních surovin, skutečná biopotravina plná živin a energie. Na vejcích se podle Zdeňka Pohlreicha pozná kuchař a dá se na nich krásně učit. S jeho třemi učni a slípkou Květou si předvedeme dokonalá míchaná vejce, uděláme omeletu s chorizem a pustíme se do zázraku v podobě „ztraceného“ vejce.

Vařte jako šéf 23.5. 2013 - VejceV nové kuchařské show Vařte jako šéf s datem 23.5. 2013 se naučíme efektivně rozbíjet skořápku, poznat čerstvost vajec, ušlehat pevný sníh, vyrobit kvalitní domácí majonézu a uvařit dokonalá vejce naměkko. Chcete vařit jako šéf? Nenechte si ujít premiérový díl pořadu Vařte jako šéf! již ve čtvrtek 23.5. 2013 ve 21.30 na Prima family. A už v pátek ráno si dopřejte báječná vajíčka. Budete vědět, jak na to…

Na co se můžete v show Vařte jako šéf s datem 23.5. 2013 těšit?


Míchaná vejce
na francouzský způsob: Zdánlivě nejjednodušší teplé jídlo skrývá spoustu záludností.

Vaječná omeleta s chorizem: Ještě větším oříškem než vláčná míchaná vejce bývá omeleta. V té naší nechybí uvařené brambory, cibule a aromatické voňavé chorizo, které jde ideálně dohromady s ostrostí citronové šťávy a svěžestí zelené petržele. Šéf také poradí, jak omeletu nandat na talíř.

Ztracená vejce na míchaném salátu: Na tohle jídlo použijeme jen čerstvé kousky. Existuje několik způsobů, jak lze dojít k dokonalému výsledku. Zdeněk Pohlreich se podělí o ten svůj, který by měl spolehlivě vyjít.

Šéfův tým:


Devatenáctiletý Kuba chtěl být kuchařem od dětství a Zdeněk Pohlreich je jeho vzor.
 „My nejdříve vařili a pak jsme se zbláznili,“ řekl jednou šéf. Tereza je opačný případ. Mladá inženýrka, co se zbláznila do vaření, jež ji nesmírně baví. Chce se proto od šéfa naučit, co nejvíc může. Třetím učněm je pětatřicetiletý Jakub, který vaří už patnáct let v nejznámější české pivnici a chce se ve své profesi rozvinout a zdokonalit.

Nová kulinářská show Vařte jako šéf již ve čtvrtek 23.5. 2013

Zdroj, foto: Prima Family
Vendula Vrablová


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Vařte jako šéf 23.5. 2013 - Vejce:

Vařte jako šéf 23.5. 2013 - Vejce
Vařte jako šéf 23.5. 2013 - Vejce
 
Čtěte také



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !