Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 27.04. 2024
Dnes má svátek Jaroslav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

VIP Prostřeno 8.1. 2013 – Kateřina Macháčková

8. 01. 2013 | Televizní tipy
Odvážný mix známých tváří a zatím neznámých jídel opět začíná. Premiérové VIP Prostřeno se vrací jako novoroční překvapení – ve dvojité porci v úterý a ve čtvrtek večer. Kdo prostře v roce 2013 jako první? V úterý to budou dvě Katky: herečka a publicistka Kateřina Macháčková a naše zlatá olympionička, mistryně světa v běhu na lyžích, Kateřina Neumannová.

Dalším sportovcem je Petr Koukal, který je nejen mnohonásobným mistrem České republiky v badmintonu, ale také vítěz nad vážnou chorobou. Posledním lístkem čtyřlístku celebrit je zpěvák Standa Hložek, interpret nesmrtelného hitu Holky z naší školky.

VIP Prostřeno 8.1. 2013 - Kateřina Macháčková:


VIP Prostřeno 8.1. 2013 – Kateřina MacháčkováV úterý 8.1. 2013 uvaří v pořadu VIP Prostřeno Kateřina Macháčková: „Kateřina Macháčková je herečka, která ze záliby občas píše,“ charakterizuje se první hostitelka. „Radost mi dělají hlavně moje děti,“ říká dvojnásobná babička a pedagožka na Vyšší herecké škole. Kateřina má útulný domeček jako ze škatulky, kde žije sama a kde má malou, ale praktickou kuchyňku.

Jaké recepty Kateřina Macháčková ve VIP Prostřeno s datem 8.1. 2013 uvaří? Menu nazvala „Rodinné zlato“, předkrm a moučník jsou vzpomínkou na oba Kateřininy muže. Překrm s pikantní pomazánkou z nivy a křenu je vzpomínkou na snídani v Ostravě v hotelu Praha s Petrem Svojtkou. „V neděli u babičky v Rakovníku“ se jmenuje vydatná polévka, drůbeží kaldoun, jak si ho hostitelka pamatuje z dětství.

Standa Hložek zatoužil po smaženém řízku, a jako kdyby mu Kateřina Macháčková ve VIP Prostřeno četla myšlenky, řízek jako od maminky dostane, a to hned z několika druhů masa. A na moučník si aspoň prstem po mapě zaskočíme do Paříže, jak si Kateřina občas hrála se svým druhým mužem Ivanem.

Je to rodinné menu, recepty a jídla, která mám ráda,“ vysvětluje Kateřina Macháčková své tajemné menu. K pomazánce upeče domácí chléb. „Od dětství ráda pracuju s masem,“ říká herečka, která se zručně ohání ostrým nožem. Pastýřské řízky jsou z roštěnce a s česnekem, co na ně řekne vlajkonoš české olympijské výpravy? To uvidíme ve VIP Prostřeno s datem 8.1. 2013.

Petr Koukal nemá moc rád klasickou českou kuchyni a její recepty, dá si ji tak dvakrát do roka. Blonďaté Kateřiny potěšeně zjistí, že jsou téměř sousedky. A protože „mistryně rakovnického dvorku v badmintonu z roku 1962“ miluje sport „z gaučíku s ovladačem v ruce“, je ze sportovců u svého stolu nadšená. Katku Neumannovou potěšilo setkání se zpěvákem jejího dětství Standou Hložkem. Běžkyně miluje klasické vepřové řízky, dostane řízek z panenky a zachutná jí pikantní pomazánka.

Děravý maso“, drůbeží srdce a drůbky v polévce budily nejprve ve VIP Prostřeno rozpaky, dobrá chuť kaldounu ale zvítězila nad předsudky. Je velký rozdíl mezí jídelníčkem sportovce a normálního smrtelníka? Naši reprezentanti se přiznali, že si zase tak velké násilí nedělají. Snad jen milovaný biftek musela Katka Neumannová před závody oželet. Zatímco se hosté při šmejdění kochají fotkami Miroslava Macháčka, o jehož odkaz se dcera s pietou stará, hostitelka finišuje v kuchyni. ízky doplní okurkový salát se smetanou, který k nim její maminka na Strahově vždycky podávala.

Kateřina Macháčková nešetří máslem. „Menu bylo docela těžké, tak mně vyhovovalo, že jsme se šli projít,“ ocení výlet k „zázračné studánce“ sportovkyně Katka. Kateřinu Macháčkovou těší, že si může aspoň symbolicky zazávodit s hůlkami s olympioničkou. Proč šly celebrity pro zázračnou vodu a kdo ochutná svůj první banán v životě, ještě ke všemu flambovaný? To uvidíte už v úterý 8.1. 2013 ve 20.15 na Prima family ve VIP Prostřeno!

Sledujte VIP Prostřeno, kde prostírá Kateřina Macháčková
již v úterý 8.1. 2013 na Prima Family




Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj


Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !