8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek?
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 30.04. 2024
Dnes má svátek Blahoslav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Ženy na cestách 9.2. 2014 – Senegal

9. 02. 2014 | Televizní tipy
6. díl svérázného cestovatelského magazínu Ženy na cestách s datem 9.2. 2014 vás zavede do Senegalu, země mnoha protikladů. Kde na Zlatuši s Míšou dolehne otrokářská minulost? Komu dají lekci češtiny? A jak souvisí světoznámý závod Rallye Paříž Dakar s pohřebištěm antilop?

Ženy na cestách – 9.2. 2014:


První překvapení čeká na Zlatuši s Míšou hned při ubytování. Nemají připravený žádný hotel, ale bungalov zcela v africkém duchu, takže si připadají opravdu jako v divočině. Hned druhý den se vydají ke známému Růžovému jezeru, které je proslulé nejen zvláštní barvou vodní hladiny, ale i tím, že je poslední zastávkou závodu Rallye Paříž – Dakar. Jak s tímto závodem souvisí pohřebiště antilop, které tu cestovatelky objeví?

Ženy na cestách 9.2. 2014 – SenegalI Míša se Zlatuší zakusí v Senegalu pocity závodníků. Poprvé, když se vydají džípem pouští a řidič s nimi jede podobně, jako kdyby opravdu závodil. Ve chvíli, kdy jim auto přestane fungovat, mu ale humor dojde. Druhou adrenalinovou jízdu absolvují cestovatelky na jiném místě, které je proslulé až deset metrů vysokými písečnými dunami, a tentokrát pojedou na velbloudech. Dobrodružný je pro ně už samotný nástup na tento „dopravní prostředek“.

Míša se Zlatuší se ve svém cestovatelském magazínu Ženy na cestách s datem 9.2. 2014  podívají mimo jiné také na ostrov Gorée, který leží pouhé dva kilometry od hlavního města Dakaru. Ostrov proslul svou temnou otrokářskou minulostí. Jak se budou na tomto místě Míša se Zlatuší cítit? A jaký dárek tu dostanou?

Cestovatelky navštíví také vesnici Peul, v níž žijí Fulbové, třetí nejpočetnější senegalské etnikum. Nakouknou tu do zdejší kuchyně i ložnice a ochutnají úžasné smažené vdolky. Ve městě Saint-Louis se podívají do typické senegalské školy a dají místním prvňákům bleskovou lekci češtiny. Co je naučí říkat? A co dalšího v Senegalu zažijí? Uvidíte už tuto neděli 9.2. 2014 na Primě. 

Dívejte se na další díl magazínu Ženy na cestách
v neděli 9.2 2014 v 18.00 hodin na Primě.


Zdroj, foto: Prima
Vendula Vrablová


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Ženy na cestách 9.2. 2014 – Senegal:

Ženy na cestách 9.2. 2014 – Senegal
Ženy na cestách 9.2. 2014 – Senegal
Ženy na cestách 9.2. 2014 – Senegal
Ženy na cestách 9.2. 2014 – Senegal
Ženy na cestách 9.2. 2014 – Senegal
Ženy na cestách 9.2. 2014 – Senegal
 
Čtěte také



Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
taky na to nejsem schopná koukat. Ony jsou obě ty ženské strašlivé. Na tu mladou se dá aspoň koukat. Ale přijet někam a nevědět o té zemi vůbec nic, to mi hlava nebere. Jestli si Prima myslí, že taková babizna je prototypem typické české ženy, a tak ji tedy ty ženy budou milovat a sledovat, tak to byl zvláštní odhad.
Obrázek uživatelky
profil
to by mě taky zajímalo, jen ten pořad kazí Smajlík
Obrázek uživatelky
profil
Zajímalo by mě , jakou protekcí se ta nemožná omezená tlustá baba Zlatuše dostala do tohoto pořadu Smajlík
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles