Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 26.04. 2024
Dnes má svátek Oto
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Životní úklid – nový magazín a nový začátek pro paní Alenu

30. 10. 2011 | Televizní tipy
Máte doma hromadu harampádí, které už dávno nepotřebujete a spíše vám připomíná to, na co byste rádi zapomněli? Necháváte si z nostalgie předměty, jež vás dříve fascinovaly, ale postupně se staly jen zaprášenou relikvií? Rádi byste si společně s bytem uklidili i vlastní život? Právě s tím vám každý týden pomůže Alice Bendová a Martin Zeller v pořadu Životní úklid!

První návštěva „uklízecí roty“ zamíří v nedělním magazínu Životní úklid k paní Aleně Fencl, která žije s patnáctiletou dcerou v bytě, kde neměla odvahu zatím ani vybalit, natož uklidit věci po manželovi. Trpěl depresemi a před několika lety se zastřelil. Po tragédii se Alena s dcerou přestěhovaly z Německa zpátky do Čech a vzaly s sebou i všechno, co bylo s panem Fenclem jakkoli spojeno…  

Životní úklid – nový magazín a nový začátek pro paní AlenuPaní Alena není schopná věci po choti vyhodit. Proto si zavolala na pomoc moderátory nového pořadu Životní úklid Alici Bendovou a Martina Zellera. Pozorně vyslechnou její životní příběh a poté rozhodnou, co by mělo z bytu ihned zmizet. Před domem zastaví nákladní automobil s kontejnerem a bude jen na paní Aleně, co do něj vloží.

Odevzdat věci po milovaném člověku je těžké i po letech a paní Alena s dcerou to dobře vědí. Ocení proto doprovodný tým ze Životního úklidu, který jim byt provětrá, osvěží a dá jim impuls začít znovu a otevřít novou kapitolu života.
Vyhodit všechno by byla škoda, a tak se sousedi mohou díky Životnímu úklidu těšit na velký bazar! Jste-li zvědaví, kam poputuje výdělek, nalaďte si v neděli v podvečer nový pořad Životní úklid.

Uklidit si doma i v duši se paní Alena s dcerou pokusí již tuto neděli 30. října v 17.10 v magazínu Životní úklid na Primě!


Zdroj: Prima

Alena B.
ChytráŽena.cz


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Životní úklid – nový magazín a nový začátek pro paní Alenu:

Životní úklid – nový magazín a nový začátek pro paní Alenu
Životní úklid – nový magazín a nový začátek pro paní Alenu
Životní úklid – nový magazín a nový začátek pro paní Alenu
 
Čtěte také



Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
to se taky podívám,takových lidí jako paní Alena je určitě víc a možná jim to dodá ovahu udělat za minulostí čáru a žít dál.Mrtvému život nikdo nevrátí a určitě by nebyl rád,že se paní pořád trápí.
Obrázek uživatelky
profil
určitě se podívám a rádaSmajlík
Obrázek uživatelky
profil
které mohou někde sloužit. Škoda, že u nás není tradice těch bazarů, kdy si člověk vyhodí před dům stolek a něco prodá nebo i rozdá.
Hodit cokoliv do kontejneru bez užitku je fakt škoda.
Obrázek uživatelky
profil
že některým lidem tenhle pořad pomůže - jinak by se tam asi nehlásili, nemít tu naději Smajlík. Ta paní z popisovaného 1. dílu nemá sílu "uklidit" si ani po několika letech a takhle žít není jednoduché pro ni ani pro dceru.
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles