Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 26.04. 2024
Dnes má svátek Oto
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Alan Parsons přijíždí do Prahy!

12. 03. 2010 | Úspěšní lidé

Slavný muzikant a skladatel Alan Parsons, spolupracovník legendárních Beatles či Pink Floyd, zahraje se svojí skupinou The Alan Parsons Live Project před českým publikem 14. 3. 2010. Letadlo z izraelského Tel Avivu dosedlo na ruzyňské letiště ve středu 10. 3. 2010 odpoledne.


A má zde nabitý program, protože si chce českou metropoli náležitě užít a poznat. V plánu má procházku městem a prohlídku nejvýznamnějších památek. Alana čekají rozhovory pro média a přijíždí za ním i německý televizní štáb Bayerischer Rundfunk/ARTE s pořadem Tracks. Dokonce bude hostem moderátora Marka Ebena v jeho talkshow Na Plovárně!


V Kongresovém centru Praha zahraje již tuto neděli 14.3.2010


alan-parsonsBritský muzikant, skladatel, producent a zvukový inženýr Alan Parsons vystoupí se svojí skupinou The Alan Parsons Project 14. března v Kongresovém centru Praha. Umělec proslavený zejména skladbou Don´t answer me či hudebním projektem Sirius, který jako oficiální znělka basketbalového klubu Chicago Bulls dodnes zaznívá během zápasů NBA, přijíždí do Prahy z izraelského Tel Avivu v rámci evropské části svého turné, odkud bude pokračovat do Polska a Francie. Hudebního génia, který spolupracoval s legendami jako Beatles či Pink Floyd, doprovází na cestách jeho manželka Lisa, která je zároveň jeho manažerkou.


Zdroj: Makro concert.cz


Vendi V.
ChytráŽena.cz



Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj


Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
robil s legendami a aj on má na to
Obrázek uživatelky
profil
je to zaujimavý človek
Obrázek uživatelky
profil
je to zaujimavý človek
Obrázek uživatelky
profil
byl koncert uspesny.....
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles