Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 26.04. 2024
Dnes má svátek Oto
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Stříbrné vánoční dny – tradiční vánoční veletrh opět prozáří Letňany

1. 12. 2010 | Výstavy

Příležitost pořídit vánoční dárky originálně a na jednom místě nabídne již podruhé veletrh Stříbrné vánoční dny, který se uskuteční ve dnech 9. až 12. prosince v Pražském veletržním areálu Letňany. Letošní akce navazuje na loňský úspěšný premiérový ročník veletrhu – Stříbrné vánoční dny, který sklidil mimořádný úspěch u návštěvníků i vystavovatelů. 


Vstupenka ZDARMA

v závěru článku !


Společnost ABF věří, že zde vzniká nová vánoční tradice, které opět potěší a dokreslí příjemnou vánoční atmosféru v pražské metropoli. V letošním roce se představí především výrobci a výhradní dovozci, kteří nabídnou kvalitní, originální a různorodé zboží za příznivé ceny. Velkou předností veletrhu proti běžným nákupním centrům je právě originalita a výhodné ceny přímo od výrobců a samozřejmě možnost pořídit dárky pro celou rodinu během jednoho dne a na jednom místě.

 

Nákupy zpestří bohatý doprovodný program

Stříbrné vánoční dnyJediná návštěva výstaviště  zajistí rodině kompletní vánoční přípravy i nákupy včetně zábavy. A opravdu bude na co se těšit. Vánoční atmosféru celého veletrhu zajistí pestrý doprovodný program.

Návštěvníky čeká například Soutěž o nejkrásnější vánoční stromek. Vánoční stromky budou dekorovány profesionálními aranžéry a floristy. Nejhezčí stromek vybere jak odborná porota, tak i sami návštěvníci veletrhu. Malé návštěvníky jistě potěší Soutěž o nejkrásnější dětský obrázek rodiny Sněhulákových. Doprovodná výstava dětských obrázků z mateřských i základních škol bude hodnocena právě návštěvnickou anketou. Na venkovní ploše budou vaše smysly svádět tradiční vánoční stánky, u kterých se nejen občerstvíte, ale nakoupíte i krásné vánoční nezbytnosti, jako jsou ozdoby, svícny, františky a další drobnosti.

 

Vánoce jsou svátky radosti pro všechny

Vánoce jsou svátky, ze kterých by se měli radovat úplně všichni. Proto jsme připravili STROM SPLNĚNÝCH PŘÁNÍ, kde mohou vystavovatelé i návštěvníci klást dárky pro děti z dětských domovů. Ozdoby na tomto stromě budou právě od dětí, které o Vánocích potřebují naši podporu. Pro všechny nadšence českého řemesla bude připravena Výstava řemeslného umu, kde řemeslníci předvedou své umění a ukáží mnoho z tradic staročeských Vánoc. V neposlední řadě se můžete těšit na rychlokurz dárkového vánočního balení, kdy vás profesionální aranžérka zasvětí do tajů zhotovení působivého vánočního dárku pro vaše blízké.

 

Kvalitní zboží i od předních českých výrobců

Stříbrné vánoční dnyNa výstavě se představí např. české firmy s pletenými výrobky, bavlněnými žakárovými tkaninami atd. Slečny a paní potěší drobný dárek z Kaštanového krámku. Šikovní řemeslníci nabídnou originální ručně vyráběné šperky, ručně malované sklo i atypické šperky a výrobky z lepenky.

 

Snadno a rychle do PVA Letňany

Výhodou Pražského veletržního areálu v Letňanech je jeho snadná dostupnost autem i městskou hromadnou dopravou. Parkování pro hosty Stříbrných vánočních dnů je navíc zajištěno zdarma, k dispozici bude 3000 parkovacích míst. 


Zde si můžete ZDARMA stáhnout a vytisknout  (černobíle) volnou vstupenku na tento veletrh:   VSTUPENKA  (75 kB)



Zdroj: Vánočnídny.cz


Mirka Bali

ChytráŽena.cz



Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
Hodnocení
Nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Pouze přihlášení mohou vkládat komentáře. Přihlásit se.

Komentáře
« Předchozí   1   2   3   4  Následující » 
Obrázek uživatelky
profil
škoda že je to tak dalekoSmajlík
Obrázek uživatelky
profil
vdaka za vstupenku
Obrázek uživatelky
profil
V Praze je blaze SmajlíkSmajlíkSmajlík
Obrázek uživatelky
profil
mrkla jsem na jejich stránky a každý si může vytisknout vstupenku zdarma. To není "Prahou" , ale pořadatelemSmajlík
Obrázek uživatelky
profil
SmajlíkSmajlíkSmajlíkSmajlíkSmajlík
Zase Praha SmajlíkSmajlík
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles