Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Rebarborový koláč - nejoblíbenější receptyRebarborový koláč - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
pondělí 06.05. 2024
Dnes má svátek Radoslav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Syrovátka - bílé zlato pro naše zdraví a krásu

10. 10. 2008 | Krása

Syrovátka našemu tělu prospívají nejen vnitřně, ale i při vnějším použití. Pomáhá odvádět toxické látky z organismu a snižovat cholesterol v krvi. Příznivě upravuje metabolismus (látkovou výměnu), prospívá zažívacímu traktu, ledvinám, dodává nám důležité minerály i vitamíny, je nízkokalorickým nápojem i potravinou vhodnou při hubnutí. V podobě pleťové masky příznivě působí na pokožku.


TIPY na využití syrovátek

Jako nápoj-jako pleťovou masku: 2-4 velké lžíce syrovátky smícháme s 50 ml teplé vody, vznikne nám kaše, kterou na obličeji po necháme cca deset minut působit, potom ji spláchneme-jako koupel: napustíme si plnou vanu příjemně teplé vody, poté do ní vmícháme čtvrt kilogramu syrovátky, čtvrt hodiny pak v lázni relaxujeme, pak se budeme cítit jako znovuzrození .

 

Kde "zázračnou" syrovátku sehnat?

syrovátkaV současné době ji u nás na trh dodává velké množství výrobců, takže rozhodně nemůžeme říct, že by byla nedostatkovým zbožím. Seženete ji v lékárnách, v prodejnách se zdravou výživou, s přírodními produkty, v některých hyper- i supermarketech a samozřejmě si ji můžete snadno objednat přes internet. Ceny se pohybují cca od 25 Kč za 400 nebo 500 gramů až do cca 70 Kč.



Závěrem snad jen toto: zeptáte-li se svých babiček na kvalitní přírodní kosmetický přípravek, mnohá z nich se zasměje a řekne: "no přece syrovátka". A opravdu. Nikdy nemívaly žádné ekzémy, žádné potíže s prokrvením pokožky a taky žádné zažívací potíže, které se na pleti samozřejmě odráží.


Čtěte také další článek: Syrovátka patří do zdravého životního stylu


Veru
ChytráŽena.cz



Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj


Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
kolikrát denně se pije,víte někdo?Smajlík
Obrázek uživatelky
profil
opravdu zázračná
Obrázek uživatelky
profil
syrovátku můžu
Obrázek uživatelky
profil
To mě zaujalo...vyzkouším ;-)
Obrázek uživatelky
profil
opravdu je to tak,léčí a pomáhá všem bez rozdílu věku!!!!!!!!!!!!
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles