8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek?
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 04.05. 2024
Dnes má svátek Květoslav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Temné vize – Vášeň, Odhalení a Posedlost

15. 12. 2012 | Knižní tipy
Název knihy: Temné vize – Vášeň
Autor: L. J. Smith
Překladatelka: Olga Staníčková
Nakladatelství: Fragment
Brožovaná vazba
Formát: 115x184 mm
Počet stran: 256 str.
Rok vydání: 2012
Cena: 169 Kč

Kaitlyn a jejím přátelům se podařilo získat úlomek čistého křišťálu od Bratrstva. Ten může zničit zrůdný krystal pana Zetese, který páchá zlo. Nejprve však musí najít místo, kde je krystal schovaný. Kaitlyn se proto rozhodne pro návrat do institutu, protože jako tajný špeh má šanci úkryt najít. Podaří se skupině nadaných studentů porazit pana Zetese? Jaké nebezpečí hrozí Kaitlyn?

Temné vize – VášeňUkázka z knihy Temné vize - Vášeň:


Už nikdy nebudu celá; už nikdy nebudu v pohodě. Ach, bože, prosím, prosím, řekni mi, co mám dělat. Vyklouzla rukou z Robovy dlaně, protože ani její
vnitřní obrany nedokázaly zakrýt její bolest. Nechtěla, aby to poznal.
Anna jí přehodila bundu přes ramena a stiskla Kaitlyn ruku. Kaitlyn na ni vděčně pohlédla; nebyla schopná slova.

Rob vypadal trochu zmateně. „Takže – je někdo zraněný?“ zeptal se a rozhlédl se. „Kaitlyn –?“ „Jsem v pohodě. Ale Gabrielova ruka…“
Gabriel, který se právě posadil, prudce vzhlédl. „To je v pořádku. Jen malá popálenina.“ Předtím si vyhrnul rukáv svetru na předloktí a nepřítomně se pod ním škrábal, ale teď si ho zase stáhl dolů. „Podívám se. Ne, řekl jsem, že se podívám.“ Rob sevřel Gabrielovu levou paži želeným stiskem.

„Ne, nech to být. Je to ta druhá ruka!“ Gabrielův tón byl skoro tak drsný jako za starých časů, ale Kaitlyn na jeho pozadí zaslechla téměř náznak paniky.
„Ale já tady něco cítím. Přestaň se bránit a drž!“ Robův hlas zněl také rozzlobeně. Zápolil s rukávem a snažil se ho vyhrnout hrubou silou – a pak vykulil oči. Gabrielovo bledé předloktí bylo pokryté příšernými ranami. Zanícenými rudými řezy, jejichž okraje se otevíraly a začínaly znovu krvácet.

kapitola 16


Takže už nejsi energetický upír,“ řekl Lewis Gabrielovi, když dorazili do jídelny. „Chci říct, nikdo už není, že? Bratrstvo říkalo, že když bude krystal zničen, budeš vyléčený.“ Kaitlyn došlo, že záměrně brebentí, aby vyplnil ticho,
a snaží se pomoci, jak může. Gabriel se na něj usmál, unaveně vděčný, ale Kaitlyn v jeho šedých očích viděla bolest.

Ona sama věděla, že by měla jít nahoru, ale jako by se nedokázala přinutit odejít. Nikdy ji nenapadlo, že člověk může být tak úžasně šťastný, a vzápětí se během kratičké chvilky cítit tak zoufale zničený. Byl nešťastná a vyděšená a dělalo se jí nevolno bolestí.

Kniha Temné vize - Vášeň je třetím dílem stejnojmenné série. Předchozí díly nesou název Temné vize - Odhalení a Temné vize Posedlost.

Temné vize - OdhaleníTemné vize – Posedlost















Tyto knihy Temné vize – Vášeň, Odhalení a Posedlost koupíte v knihkupectví a na internetových stránkách nakladatelství Fragment.

Vendula Vrablová
ChytráŽena.cz


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj


Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !