8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek?
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 02.05. 2024
Dnes má svátek Zikmund
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Užijte si jarní prázdniny v ZOO Olomouc!

15. 02. 2009 | Zvířátka

Děti, které zvolí návštěvu olomoucké zoo jako program jedno z dnů jarních prázdnin, uvidí řadu mláďat, která se narodila koncem loňského a začátkem letošního roku.

pavilonu opic si mohou prohlédnout mládě gibona zlatolícího, stejně jako tři mláďata kosmanů zakrslých, nejmenšího existujícího druhu opic. Tito kosmani jsou v dospělosti velcí jen asi 13 centimetrů, ocas mají dlouhý okolo 20 cm. V lednu přišlo na svět také mládě gibbona lara.  Rodinu tohoto druhu opic tvoří rodiče, dva a půl roku starý sameček a nyní nové mládě, jehož pohlaví je zatím neznámé. 

Užijte si jarní prázdniny v ZOO Olomouc!Další mláďata se mají narodit také ve skupině kočkodanů husarských, bříška dvou samic se nadějně zaoblují. Přírůstky čeká také skupina drápkatých opic tamarínů vousatých. V jihoamerickém tropickém pavilonu je k vidění již deset mladých kotulů veverovitých, kteří přišli na svět od prosince loňského roku do letošního února.

Ve stádu ovcí valašek jsou zatím dvě letošní mláďata. Skupinu ovcí kamerunských oživuje malý beránek.

Zato mládě zebry a devět antilop přímorožců jihoafrických si budou mít možnost návštěvníci prohlédnout až v jarních měsících letošního roku.

Zdroj: ZOO Olomouc

Notburga

ChytráŽena.cz



Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj


Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
u nás v Olomouci je už po prázdninách, ale stejně bylo na ZOO zima, ale hned, jak se vyčasí, určitě vyrazíme. Chodíme několikrát za rok.
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles