Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Rebarborový koláč - nejoblíbenější receptyRebarborový koláč - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
pondělí 06.05. 2024
Dnes má svátek Radoslav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Užívejte přípravek BIOCELL a dopřejte zdraví pokožce!

14. 09. 2009 | Péče o tělo
BiocellNovinka! Senzace! Revoluce v kosmetickém průmyslu! To jsou ta správná slova, jak začít hovořit o objevu japonských vědců: po dlouhodobém výzkumu se jim konečně podařilo vyvinout zcela novou molekulu kyseliny hyaluronové s nízkou molekulární hmotností. Nejspíš se zeptáte, co je na tom tak zvláštního. Odpověď zní – nyní bude mnohem jednodušší znovu obnovit a uchovat hydrataci pokožky.

Suchá pokožka je důsledkem stárnutí a pro mnoho žen představuje problém, navíc vrásky začínají být na pohled daleko patrnější. Každé ženě s běžnou pokožkou se přibližně od třicátého roku začínají kolem očí tvořit první malé vrásky. Je to známka nedostatku kyseliny hyaluronové v těle, což způsobuje pomalejší metabolismus. BiocellV lidském těle neexistuje žádná tkáň, která by se bez kyseliny hyaluronové obešla, ale nejvíce této látky potřebuje právě kůže, pojivové tkáně a chrupavky a když je této látky v kůži nedostatečné množství, ztrácí kůže svou vitalitu a tvoří se vrásky. S věkem se snižuje vlhkost nejen v kůži, ale také v očích, vlasech a kloubech, což přináší projevy nedostatku vlhkosti, které přibývajícími léty narůstají: oči a vlasy ztrácí svůj lesk, pohyblivost kloubů se zhoršuje  a začínají vrzat. Přemýšleli jste někdy nad tím, proč mladé dívky připadají mužům různého věku přitažlivější a více sexy? To má na svědomí hydratace. Jejich oči a vlasy září, jejich pokožka je hladká a sametově jemná - všechny tyto vlastnosti vysílají mužům podprahové sexuální signály, které naznačují, že je žena schopná reprodukce.
Biocell
Kosmetický průmysl používá všechny možné prostředky, které mají zabránit procesům stárnutí pokožky, omezit tvorbu vrásek a omladit pokožku. Ale žádný z těchto prostředků, které na kůži působí zevně, není dostatečně účinný. I přesto, že různé hydratační krémy a séra patří mezi dobré zvlhčovače pokožky, nedokážou proniknout hlouběji do vrstev pokožky a vy jen stěží zaznamenáte výsledky, které navíc mají krátkodobý účinek. Účinnost injekcí proti vráskám je rovněž dost krátkodobá a jejich užívání je problematické a nákladné.

Dodnes se pomocí injekcí s kyselinou hyaluronovou úspěšně léčí artróza kolenního kloubu a plastičtí chirurgové pomocí injekcí s kyselinou hyaluronovou vyhlazují vrásky nebo léčí keloidní jizvy. Mnoho klientů dostane od své kosmetičky doporučení používat na pokožku krémy s obsahem kyseliny hyaluronové. Ale aby se kyselina hyaluronová dostala do spodních vrstev pokožky, musí do těla proniknout zevnitř. To bylo po dlouhou dobu nemožné, protože molekuly této kyseliny jsou příliš velké, než aby do pokožky pronikly krevním oběhem. Japonští vědci až nedávno vytvořili metodu, kterou se jim podařilo molekulu zmenšit, aniž by změnili její vlastnosti. Tato jedinečná látka vytvořená v Japonsku vnesla do kosmetického průmyslu revoluční změnu.

BiocellPůsobení přípravku BIOCELL je laboratorně testováno a byla prokázána zvýšená hydratace pokožky. Tato aktivní látka proniká malými segmenty tenkého střeva do krevního oběhu až ke spodním vrstvám pokožky.

Tobolky BIOCELL s obsahem kyseliny hyaluronové pomáhají udržovat lesklou, pružnou a jemnou pokožku, obnovují rovnováhu vlhkosti pokožky a vyhlazují již vzniklé vrásky. Na japonské universitě Otsuma byl proveden průzkum mezi spotřebiteli, který prokázal, že v tobolkách užívaná kyselina hyaluronová výborně funguje jako zvlhčovač pokožky. Celkem 94 žen ve věku 22 až 65 let užívalo kyselinu hyaluronovou po dobu 45 dní. 81 procent žen uvedlo, že jejich pokožka se stala vlhčí, 79 procent si všimlo lepší pružnosti pokožky a 65 procent se těšilo z jemnější pokožky.

Kyselina hyaluronová obsažená v přípravku BIOCELL také zajišťuje ohebnost kloubů a vyhlazuje jizvy (což umožňuje rychlejší zhojení u běžně zjizvených tkání).

Přípravek BIOCELL je třeba užívat alespoň dva až tři měsíce. Účinek můžete zaznamenat již během dvou až tří  týdnů, ale dlouhodobějších výsledků dosáhnete, budete-li přípravek BIOCELL užívat déle. Během prvních dvou měsíců je doporučováno brát dvě tobolky denně, později postačí jedna tobolka denně. Nejlepších výsledků dosáhnete, když současně použijete i hydratační krém.




Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj


Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
Současne hubnu a tablety skutečně udržují kůži v dobrém stavu. Ale drahé jsou.
Obrázek uživatelky
profil
ALE TA CENA JE ZAJÍMAVÁ 480KČ ZA 40 TABLET
Obrázek uživatelky
profil
zkusila jsem a mohu jen potvrdit velmi příznivé účinky!!!!!!!!!
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles