8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek?
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
pondělí 29.04. 2024
Dnes má svátek Robert
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

V Brandeis Clinic už začali implantovat „prsa“ s čipem

17. 04. 2014 | Krása
-Komerční sdělení-

Nejbezpečnější prsní implantáty Motiva se zabudovaným čipem už budou mít i češky. Jako první u nás tento světový trend následuje moderní klinika estetické medicíny - Brandeis Clinic Prague. Navíc tu mají do konce dubna na zvětšení prsou zaváděcí o 20% nižší ceny.  

Čip, se kterým nebudete pípat na letišti, přítel vás nevystopuje podle GPS, ani nikdo nezjistí vaše osobní údaje. K čemu tedy slouží?

implantát s chipem

Technologie Q-chip poskytuje lékařům i pacientům přístup k specifickým informacím o implantátu. Po skandálu firmy Poly Implant Prothese (PIP), která používala nekvalitní silikon, si obrovské množství žen neumělo dohledat, co vlastně v těle má. Produktové karty a záruční listy někam založily, nebo se o tyto informace vůbec nestaraly.

U nových implantátů s pasivním biomedicínskym čipem si lékař pomocí ruční čtečky snadno vyhledá v databázi konkrétní implantát kdykoliv a kdekoliv na světe.



Není vidět ani cítit a přesto zvyšuje bezpečnost


“Čip nijak nemění vzhled ani hmatový vjem prsního implantátu a je funkční po celou MUDR. Andrea Musilovádobu životnosti implantátu. Jde o prokazatelně bezpečnou a účinnou technologii.“ - MUDr. Andrea Musilová z pražské kliniky Brandeis Clinic.

Bude to povinné?


Tato hi-tech inovace je schválena agenturou FDA (Food and Drug Association), která dokonce uvažuje o tom, že z hlediska bezpečnosti budou mít prsní implantáty do budoucna čip zabudovaný povinně. Zatím jsou však pro evropský trh novinkou a poskytují je jenom top kliniky. Není tedy divu, že Brandeis Clinic je jedna z prvních. Je o ní totiž známo, že s oblibou přináší ze světa ty nejvýkonnější technologie a většinu přístrojů pak vlastní jako jediná v republice. V Brandeis Clinic prostě nešetří na kvalitě, protože rozhodující je bezpečnost pacienta.

MUDr. Andrea Musilová upozorňuje také na další velkou výhodu těchto převratných implantátů:

“Nové implantáty mají dvě hlavní výhody – Technologii Q-chip a unikátní gel ProgressiveGel Ultima, díky němuž implantáty reagují na polohu ženy a gravitaci stejně jako přirozená prsa.”
implantáty

Konec trčících stožárů, když si žena lehne na záda!


Druhou perličkou Motivy je jejich unikátní ergonomický tvar s gelem ProgressiveGel Ultima. Ten se konečně postaral o přirozený vzhled silikonových prsou a nahradil tak tradiční anatomické „kapky“. Ergonomické implantáty se plně přizpůsobí tělu pacientky a při změne polohy či působením gravitace se pak chovají jako normální prsa.


zvýhodněná cena implantátů


Výhodná zaváděcí cena


Brandeis Clinic nabízí právě v měsíci dubnu zaváděcí ceny na zvětšení prsou. Svůj sen o dokonalém poprsí si tak můžete splnit o 20 % levněji.

Špičkoví lékaři tu jako první v Čechách používají tyto nejvyspělejší prsní implantáty, které představují ideální spojení bezpečnosti, krásy a duševní pohody pacientky.





Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku V Brandeis Clinic už začali implantovat „prsa“ s čipem:

V Brandeis Clinic už začali implantovat „prsa“ s čipem
V Brandeis Clinic už začali implantovat „prsa“ s čipem
V Brandeis Clinic už začali implantovat „prsa“ s čipem
V Brandeis Clinic už začali implantovat „prsa“ s čipem
V Brandeis Clinic už začali implantovat „prsa“ s čipem
V Brandeis Clinic už začali implantovat „prsa“ s čipem
 



Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
Tak jsem tu.Smajlík
Obrázek uživatelky
profil
opět zahajuji pomlázkou, kroj bych bralaSmajlík
a 45. košík, mohu věnovat potřebnýmSmajlík
Obrázek uživatelky
profil
první je tu
Obrázek uživatelky
profil
tak zatím krojSmajlík
Obrázek uživatelky
profil
příchozím přeji úspěšný sběr mašliček Smajlík
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles