8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek?
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 03.05. 2024
Dnes má svátek Alexej
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Chytrá žena

Vaše velká proměna může začít malým nákupem

7. 06. 2012 | Krása
Vážené Chytré Ženy,

Nákupní Galerie Myslbek pro vás připravila jedinečnou možnost vyhrát vaši kompletní proměnu.

Stačí nakoupit v době od 25.května do 13.června ve kterémkoliv obchodě Nákupní Galerie Myslbek alespoň za 1000,- korun, a máte možnost projít exkluzivní proměnou své vizáže, vlasů i outfitu.

Stačí jen poslat sken účtenky na email info@ngmyslbek.cz a tím se zařadit do losování o 9 míst v této proměně. Je třeba uvést vždy celé jméno a kontaktní telefon.

Proměna bude probíhat částečně v salónu Petry Měchurové, která se spolu s vizážistkou Renátou Zelinkovou postará o Vaše vlasy a make-up, a částečně v Nákupní Galerii Myslbek, kdy jedna ze stylistek doporučí ideální outfit přímo na míru. Navíc výherkyně obdrží dárkový kupón v hodnotě 1000,- Kč na další nákupy.

Slosování proběhne 14.června 2012 a samotná proměna se uskuteční v termínech od 19. do 21.června 2012. Podrobné podmínky naleznete na stránkách NG Myslbek.
Proměna v Nákupní Galerii Myslbek



Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 



Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
Určitě bych ráda nakupovala alespoň za 1 000 Kč.
Jenomže jsem důchodkyně, moji synové ještě studují,
práci nalézt nelze, takže není z čeho nakupovat.
Patřím mezi lidi, kde je 1 000 Kč hodně peněz. Také bych si velice moc přála být bohatá a utratit ,,pouze" 1 000 Kč pro sebe, ale takovýto luxus si nemohu dovolit. Myslím si, že jako převážná část lidí v této republice.
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles