8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek?
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 03.05. 2024
Dnes má svátek Alexej
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Ve znamení výjimečnosti

1. 02. 2016 | Krása
I Vám už v kalendáři svítí slovíčko PLES? Ať už navštívíte městský, hasičský, valentýnský nebo ten slavný v Opeře, speciální přípravu pak určitě věnujete šatům, doplňkům a účesu. Pomyslnou třešničkou na dortu bude vhodně zvolené líčení. Připravili jsme pro Vás dvě make-up inspirace, díky kterým ve společnosti zazáříte.

PLEŤ

Zapomeňte na vrásky
Základem obou líčení je sametová pleť. Začněte nanesením pleťového krému, který ji dostatečně hydratuje a připraví na nanášení make-upu. Liftingová péče okamžitě vyhladí pleť, čímž zamezí make-upu, aby se dostal do vrásek. Rozjasňující optické pigmenty dodají pleti svěžest, potlačují známky ochablosti a únavy.

líčení na plesSvěží po celou noc
Zábava do brzkého rána může být vyčerpávající. Únavu by však měly pocítit jen vaše nohy. Ideální volbou pro pleť je rozjasňující make-up, který pleť rozzáří a dodá jí odpočinutý vzhled i na delší čas. Ples je výjimečnou událostí, nebojte se proto sáhnout po make-upu s vyšším krytím a použít můžete i rozjasňovač. Pomohou Vám zabezpečit dokonalý vzhled pleti, která bude působit svěže a mladistvě.

Tip vizážisty: „Ani večerní líčení by nemělo působit přehnaně. Pokud zvolíte výrazné líčení očí, pro líčení rtů volte světlejší a tlumenější rtěnku, případně lesk na rty. Naopak výrazné rty doplňte neutrálním líčením očí."


V hlavní roli: Smyslný pohled


OČI

Při prvním líčení hrají důležitou úlohu oči. Při večerním líčení jim můžete dopřát trochu netradiční vzhled. Oční stíny zkuste sladit s barvou šatů. Nebojte se popustit uzdu fantazii a experimentovat s barevnými kombinacemi. V obou případech však nezapomeňte na řasenku, která je závěrečnou tečkou za celým líčením očí.

V hlavní roli: Vášnivá červenálíčení na ples


RTY

Výrazné červené rty jsou odedávna považované za symbol přitažlivosti a ženskosti. Pro každodenní líčení vyžadují kousek odvahy, ples je však ideální příležitostí, kdy mohou podtrhnout a zvýraznit celkové líčení. Sáhněte po dlouhotrvající rtěnce nebo barvě na rty, kterou si nebudete muset v průběhu večera kontrolovat.


TĚLO
Ples je výjimečnou událostí, na kterou si speciální pozornost zaslouží nejen Vaše tvář, ale i pokožka celého těla. V první řadě nezapomeňte na dostatečnou hydrataci. Třpytivé tělové mléko rozzáří pokožku a dodá jí půvab. V zimním období může být pokožka bledá anebo barevně nejednotná, použitím tělového make-upu na ruce, krk nebo dekolt zakryjete nedokonalosti a dodáte pokožce opálený vzhled i bez solária.

Poslední tečkou bude pár kapek Vašeho oblíbeného parfému.


Zdroj, foto: Dermacol


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !