8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek?
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 02.05. 2024
Dnes má svátek Zikmund
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Velikonoce v lázních na Slovensku

29. 02. 2024 | Evropa
-Komerční sdělení-

Lázně jsou dokonalým místem pro relaxaci a odpočinek od rutiny a každodenního stres. Během Velikonoc si můžete dopřát wellness procedury, lázeňské koupele nebo masáže a naplnit tak své tělo i mysl novou energií. Strávit Velikonoce v lázních má několik výhod a my vám přinášíme tipy, kde si je můžete s celou rodinou v klidu a pohodě užít.

Skvělou destinací, kde se zabaví celá rodina, jsou lázně ve slovenských Piešťanech. Skupina Ensana, která na Lázeňském ostrově provozuje pět hotelů, připravila pro rodiny s dětmi speciální rodinné velikonoční balíčky. Například 3* hotel Splendid nabízí pobyt minimálně na tři noci se službami all inclusive v rodinných pokojích a s bohatým animačním programem. Během celého pobytu se děti mohou těšit na setkání s vlkem a zajícem, workshopy, tvořivé dílny s velikonoční tematikou, kvízy, soutěže a mnoho dalšího. Dospělí si mohou vychutnat sklenku vína nebo zákusek v kavárně během příjemných hudebních večerů.

Velikonoce v Ensaně









Součástí nabídky je také vstup do vnitřního a venkovního vyhřívaného bazénu nebo termální minerální koupel "Zrkadlisko" se suchým zábalem. Dalším tipem je pobyt ve 4* hotelu Esplanade, ten nabízí ubytování minimálně na dvě noci s polopenzí. Během pobytu si můžete pochutnat na tradičních jarních a slovenských specialitách, strávit příjemný večer s živou hudbou a relaxovat při procedurách v Ensana Balneo Health Spa, největším a nejmodernějším balneoterapeutickém centru v Evropě, samozřejmostí je i neomezený vstup do rozsáhlého wellness centra i venkovního vyhřívaného bazénu.

Velikonoce v Ensaně










Silthera
Ensana si pro své klienty připravila ještě jednu novinku – a tou je přírodní minerální voda Silthera. Minerální voda s unikátním obsahem křemíku, vápníku a hořčíku bude k dostání exkluzivně v lázních Piešťany a také v nedalekých lázních Smrdáky. Tyto tři složky mají blahodárné účinky na naši pokožku, zlepšují její pružnost a kvalitu a také přispívají ke správnému fungování metabolismu.

Okolí lázní je pak ideální na procházky, nebo cyklovýlety, během kterých se můžete kochat přírodními krásami Piešťan a malebného okolí. Velikonoce jsou často vnímány jako čas pro rodinná setkání a společné aktivity. Strávit tyto svátky v lázních může být skvělou příležitostí, jak si užít kvalitní čas se svými blízkými v příjemném prostředí.


Více informací o výhodných balíčcích naleznete na ensanahotels.com/cs

Velikonoce v Ensaně
















Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 



Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
Na Slovensku je super, je tu mnoho kúpeľných miest ale stále si myslím, ze tým kúpeľom v Cechach sa nevyrovnáme. Smajlík
Obrázek uživatelky
profil
No jo, Slovensko
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles