8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek?
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Neděle 05.05. 2024
Dnes má svátek Klaudi
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Velká japonská kuchařka

11. 05. 2013 | Knižní tipy
Název knihy: Velká japonská kuchařka
Autoři: Krejčíková Okamurová Mie, Tomio Okamura
Fotograf: Yokoyama Yoshimi
Nakladatelství: Fragment
Vázaná vazba
Formát: 216 x 276 mm
Rok vydání: 2013
Počet stran: 152
Cena: 399 Kč

Všem milovníkům japonské kuchyně přináší Nakladatelství Fragment první Velkou japonskou kuchařku v České republice. Pod vedením opravdových kuchařských mistrů si nyní můžete připravit suši a další japonské speciality i u vás doma. Všechny recepty lze uvařit ze surovin dostupných v naší obchodní síti. Titul Velká japonská kuchařka vychází právě dnes!

Velká japonská kuchařkaOriginální japonská kuchařka je první knihou receptů na českém trhu, která vznikala výhradně ve spolupráci s japonskými kuchaři. Autoři se při sestavování soustředili nejen na samotnou přípravu pokrmů, ale připojují také rady, jaké náčiní vybrat, krok za krokem představují základy vaření v Japonsku a poukazují na to, jak správně vybírat ingredience. Čtyři japonští kuchaři, kteří pokrmy připravují, jsou skutečnými mistry svého oboru, např. část o suši je dílem sushimastera Tadayoshi Ebina, který je členem Tokio Sushi Association.

Postup přípravy každého receptu je nejen přesně popsán, ale také vyobrazen na fotografiích. Při výběru jednotlivých jídel byl velký důraz kladen na dostupnost surovin. Všechny pokrmy lze připravit z přísad, které jsou v prodeji v českých obchodech.

„Vážení a milí čtenáři, je nám velkým potěšením uvítat vás na stránkách první Velké japonské kuchařky v České republice. Ke spolupráci jsme přizvali špičkové japonské kuchařské mistry a na stránkách vám představíme kompletní základ japonské kuchyně včetně názorných vysvětlení postupů přípravy, aby si každý z vás mohl jídla jednoduše připravit
.“                       
                                                   Tomio Okamura a Mie Krejčíková-Okamura


Tuto knihu Velká japonská kuchařka koupíte v knihkupectví a na internetových stránkách Fragment.

Vendula Vrablová
ChytráŽena.cz


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj


Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
Tak to je zajímavé. Určitě do ní nahlídnu.
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles