Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 26.04. 2024
Dnes má svátek Oto
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Chytrá žena

VIP Prostřeno 21.2. 2013 – Marcela Březinová

21. 02. 2013 | Televizní tipy
V úterý se v pořadu VIP Prostřeno jako kuchaři představili Jiří Berousek a Daniela Šinkorová. Zatím jde o hodně vyrovnaný souboj, i když Jirkovi výrazně pomohla medvědice Máša na motorce. A jak to bude ve čtvrtek 21.2. 2013? Jako třetí se v kuchyni předvede „princezna Jasněnka“ alias Michaela Kuklová a hned po ní zpěvačka se silným hlasem Marcela Březinová.

Pokračovatel cirkusového rodu je trochu ješita a cítí se ukřivděný – zatímco dámy si čile vyměňují recepty, po něm nikdo žádný recept nechce. Proč? Soupeřky mu to ve VIP Prostřeno hladce vysvětlí a ještě Jirku zasypou spoustou pusinek. Odpustí mu ale nenáviděný zázvor? Vše uvidíte v tuplované porci VIP Prostřeno ve čtvrtek 21.2. 2013 večer jen na Prima family.

VIP Prostřeno 21.2. 2013 – Marcela Březinová:


VIP Prostřeno 21.2. 2013 – Marcela BřezinováVe čtvrtek 21.2. 2013 uvaří v pořadu VIP Prostřeno Marcela Březinová. O Marcele už víme, že umí zpívat a učit, umí ale vařit? To zjistíme ve VIP Prostřeno s datem 21.2. 2013. „Opravdu se nebudete nudit,“ láká své VIP hosty na temperamentní večeři Marcela Březinová.

Bude si u kuchtění tahle rodilá zpěvačka zpívat? „Musím vařit,“ říká ve VIP Prostřeno dvojnásobná maminka Marcela Březinová. „Ale není to činnost, kterou bych vyhledávala,“ říká upřímně o svém životním angažmá v kuchyni žena, která spíš než u sporáku relaxuje za volantem. „Co si nenapíšu, to nemám,“ představuje svoje předepsané menu a postupy Marcela Březinová.
Její VIP Prostřeno menu je vtipné, záhadné a má v sobě zašifrované názvy Marceliných písniček. „Možná to bude pro moje kamarády šok.“

Jídla míří do Středozemí a ještě spíš do severní Afriky, kde Marcela Březinová jako malá holka tři roky žila. Uměla arabsky a chodila do americké klášterní školy. Jako první přistane na stole UFO – rajská jablíčka s náplní z kuskusu nebo míchaných vajíček. Co skrývá závin dvou chutí, závin s tajným kódem? Je to opět dvojí variace.

Sladký a slaný štrúdl, první je klasika s jablky – Marcela Březinová se ale s jablky neloupe – a ten druhý je plněný špenátem a kozím sýrem. „Lilek mám velmi ráda,“ prozrazuje jednu ze surovin hlavního chodu kuchařka Marcela Březinová. „Musaka mi chutná, pro mě je úžasná, přestože je to taková patlačka.“ Snad za to může láska, protože s láskou se tohle jídlo dělat musí, ale všichni jsou opravdu nadšeni.

Naprostá mana!“ rozplývá se ve VIP Prostřeno s datem 21.2. 2013 Míša Kuklová, která musaku miluje. Jiří Berousek se na večeři taky těšil: „Ale hlavně na to množství pusinek, co padne, toho nedocílím ani za celej rok.“ Marcela Březinová Jirku jako „velká pohodářka“ moc mile překvapila. Možná překvapila sama sebe i hostitelka:

Vážím si toho, že si ode mne holky vyžádaly recept,“ říká ve VIP Prostřeno. „Já jsem si přála novou chuť,“ ocení večeři Míša a pro Danielu představuje musaka „chuťové orgie“, je to pro ni premiéra. Jen Jirkovi je trochu líto, že od něj nikdo žádný recept nechce…

Čeká nás u Marcely hodina zpěvu? Překvapivě hodina výtvarné výchovy. Malování na pokličky, jež našla Marcela Březinová na půdě starého domu. Takže vyloženě stylová zábava předchází finále, než se definitivně rozhodne, která celebrita pojede na další exotický zájezd k moři. Kdo to bude, uvidíte ve čtvrtek 21.2. 2013 večer na Prima family!

Sledujte VIP Prostřeno, kde prostírá Marcela Březinová
již ve čtvrtek 21.2. 2013 na Prima Family




Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj


Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !