Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 26.04. 2024
Dnes má svátek Oto
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Vychutnejte si život s kávou s černochem...

25. 03. 2008 | Novinky
Odborné znalosti, zavádění novinek a zejména touha po udržení té pravé „made in Italy„ kvality, to jsou vlastnosti, které činí z Lucaffé ostrov ležící mimo pevninu italské kávy. Firmu založil v polovině devadesátých let v Padenghe sul Garda pan Luca Venturelli, mladý obchodník z Brescie s opravdovým šestým smyslem pro kávu.

Od té doby se rozrostla natolik, že se stala jednou z nejznámějších společností s pražením kávy v severní Itálii. Venturelli zahájil svou výzvu konvenčnímu světu kávy tím, že se zaměřil na mladý a iniciativní trh – obchod se sáčky, a způsobil mírnou revoluci i ve způsobech přípravy kávy. Sáček je v podstatě jednorázová dávka mleté pražené kávy, uzavřená ve vaku z po-travinářského papíru, ideální pro přípravu dokonalého espressa. Čerstvost je zaručena skladováním v dusíkové atmosféře, balení do samostatných hliníkových sáčků předchází ztrátě vůně. Je ideálním výrobkem pro použití v kavárnách a restauracích, neustále usiluje o udržení neměnné kvality. To, čeho je v křehkém kávovém průmyslu, ovlivněném tisíci odlišnými a nepředvídatelnými proměnnými vlivy počasí a jiných aspektů, tak těžké dosáhnout.

LucaffeRovnováha mezi chutí a vůní
Espresso připravené ze směsi Lucaffé má lahodnou a příjemnou chuť, patrné čokoládové aroma a bouquet, který připomíná vůni čerstvých toustů. Ve směsi se používají různé složky, z nichž každá má svůj vlastní jedinečný a neopakovatelný „organoleptický kód„. Pro docílení nejlepších výsledků proto vybíráme nejlepší druhy kávy arabica a vzorky sami ochutnáváme. Směs poté připravujeme s plným zaujetím pro vyvážení chuti a vůně každé složky, s přihlédnutím k rekompenzaci složení směsi pokaždé, když dorazí nová zásilka surovin. Tato metoda je velmi pracná, nicméně zaručuje trvalou kvalitu. Káva je nadále pražena na mírném ohni, aby se předešlo teplotním skokům a aby mělo každé zrno možnost rozvinout ty nejlepší ze svých vlastností. Tento systém je mnohem dražší než moderní rychlé pražení, ale káva produkovaná tímto způsobem je lepší a méně zdraví škodlivá. Obsažené tuky a oleje totiž nedosahují vysokých teplot a jsou proto stravitelnější.

Lucaffé

Lucaffé Espresso v sáčcích
K přípravě správného espressa je potřeba mnoho znalostí a zkušeností. Se systémem sáčku je však příprava jednoduchá i pro laika. Obsluha je snadná – speciální sáček na jedno použití, obsahující správné množství kávy, slisované a namleté na správný stupeň, uzavřené mezi dvěma vrstvami potravinářského filtrovacího papíru. Stačí několik jednoduchých úkonů a kdokoli může udělat esperesso jaké má být, bez zašpinění nebo zbytečného plýtvání kávou, ať už v kavárně, restauraci, doma, či v kanceláři.

Typy kávy Lucaffé:
Blucaffé, Jamaica BlueMountain, Mr. Exclusive 100 % Arabica, Columbia Arabica, Mexico biokáva, Exquisit, Classic Lucaffé, Mamma Lucia Blend, 100 % Arabica bez kofeinu, Karamelová káva, Lískooříšková káva, Piccolo&Dolce, Caffé del Ospite, orzo bio (špaldová káva).


NAKUPUJTE V NAŠEM E-SHOPU Lucaffé ZA AKČNÍ CENY !!!



ZUZI

ChytráŽena.cz



Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj


Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
Smajlík Dobrá,chuťově vyvážená káva.Cena tomu odpovídá.
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles