8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek?
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 03.05. 2024
Dnes má svátek Alexej
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Výlet na Minifarmu Lubina

30. 01. 2023 | Evropa
Pokud jste rodiči dětí, určitě znáte ty momenty, kdy hledáte vhodné výlety pro vaše ratolesti. Já osobně tento moment zažívám každý týden. Mám doma rok a půl starou dceru a už v tomto věku pro ni hledám vhodné vyžití.

Dceru nesmírně zajímají zvířátka. Listuje v knížkách, které vydávají zvuky, otáčí se na ulici za pejsky, u dědy sleduje slepice apod.
Z toho důvodu naše kroky často míří na nějakou farmu nebo někam, kde ta zvířátka může vidět na vlastní oči.
Nyní bych Vám chtěla představit Minifarmu Lubina, která se nachází na Slovensku, kousek za českými hranicemi v okrese Nové Mesto nad Váhom.
Tato Minifarma tvoří bydlení pro několik druhů zvířat. Najdeme zde například ovce, pštrosy, oslíky, klokany, prasátka, králíky, kachny, krávy, koně, lamy, malého srnečka, veverky či andulky, ale to není samozřejmě vše. Tato minifarma je také kontaktní farmou, to znamená, že zvířátka si můžete pohladit či nakrmit. Své krmení ale nechejte doma, zvířátka v této farmě se smí krmit pouze zakoupeným jídlem neboli granulkami přímo u nich.

Téměř u každého výběhu jsou průvodci, kteří vám sdělí, zda si dané zvíře můžete pohladit, vejít do ohrady, nakrmit je nebo také sdělí i zajímavosti o konkrétním druhu zvířete.
Součástí farmy je také relaxační část, kde si můžete odpočinout na houpacích sítích nebo nechat děti hrát na dětském hřišti a v klidu pozorovat zvířata, která do těchto prostor nemají možnost jít a díky tomu Vás nechají v poklidu relaxovat a odpočívat.

Na tento výlet můžete vyjet i s kočárkem, nicméně terén je někdy na kočárek, dle mého názoru, nevhodný. My proto kočárek nechali zaparkovaný u prvního výběhu. Pejsci zde přístup nemají, takže svého čtyřnohého mazlíčka nechejte doma. Farma také pořádá různé zábavné či vzdělávací akce.
Za nás mohu říct, že tato farma je opravdu velmi podařená, průvodci jsou v dané problematice dostatečně vzdělaní a jsou velmi milí. My farmu navštívili na podzim, nebylo zde příliš mnoho lidí. Věřím, že v letních měsících je ale farma k prasknutí. 
Zaujal vás tento výlet?

Jituskha - čtenářka
ChytráŽena.cz


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
Hodnocení
Nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Další fotografie ke článku Výlet na Minifarmu Lubina:

Výlet na Minifarmu Lubina
Výlet na Minifarmu Lubina
 



Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
Smajlík
Obrázek uživatelky
profil
pěknéSmajlík
Obrázek uživatelky
profil
pěkný článekSmajlík
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles