8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek?
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Neděle 05.05. 2024
Dnes má svátek Klaudi
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Vyrob si sama - Všechno, co potřebujete, je síť

7. 10. 2011 | Vyrob si sama

All you need is net

Vstáváte do šedého rána, za očními víčky zbytky spánku a v duši nejasný pocit, že v životě vám něco chybí.  Ano, nezbývá než se podívat pravdě do očí. To, co ve svém životě postrádáte, je… ano, přesně tak…, síťka na mýdlo! V tuto chvíli si uvědomíte, že po těch letech, kdy jste pouze existovali bez síťky, nazrál čas na změnu.

S radostí vstoupíte do Chytrého konta a objednáte si barevnou síťku. V tu chvíli vám však s ledovou jistotou dojde fakt, že dárky se odesílají až po měsíci. Co teď? Pro tuto situaci mám první pomoc: „Vyrobte si svou síťku samy!“ Ano, vždyť je to tak lehké. Pokud máte doma plastovou síťku od nektarinek (broskví, kiwi, v nouzi i od švestek), nebude výroba žádný problém. Obratně vám dodám hned dva návody i s rozsáhlou fotodokumentací. Kromě síťky od ovoce budete potřebovat ještě nůžky, ozdobnou šňůrku, popřípadě ještě jehlu a niť v barvě síťky.
Varianta jednodušší:
Ze síťky odstřihněte kovové svorky, umyjte ji a nechte oschnout. Na jednom konci síťky uvažte uzel, vložte mýdlo a nad mýdlem uvažte uzel další. Oba uzly pevně utáhněte.  Přebytečné části síťky odstřihněte. Nakonec pod horním uzlem uvažte ozdobnou šňůru.  Šňůrku použijte k zavěšení síťky s mýdlem na umyvadlo, nebo ve sprchovém koutě.

Varianta pro pokročilé:
Ze síťky odstřihněte kovové svorky, umyjte ji a nechte oschnout. Na jednom konci svažte síťku nití. Poté ji obraťte naruby a znovu na stejném konci svažte. Obraťte síťku opět na rub a volný okraj přeložte. Prošijte nití kolem celého obvodu. Nití můžete šetřit. Stačí, když otevřeným koncem hotové síťky projde mýdlo. Konce niti svažte k sobě. Síťku opět obraťte a tunýlkem na otevřeném konci provlečte ozdobnou šňůrku. Já použila šňůrku v kontrastní barvě, ale nabízí se i varianta tón v tónu. Do síťky umístěte mýdlo a zavěste ji ve své koupelně.

Garantuji vám, že jakmile si na síťku zvyknete, nebudete již chtít jinou a až vám po měsíci dorazí poštou ta originální, ještě rádi ji ozdobně zabalíte a podarujete někomu k Vánocům či výročí svatby. Krásný den a mnoho zážitků při tvoření přeje

Verča27 - čtenářka
ChytráŽena.cz



Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Vyrob si sama - Všechno, co potřebujete, je síť:

Vyrob si sama - Všechno, co potřebujete, je síť
Vyrob si sama - Všechno, co potřebujete, je síť
Vyrob si sama - Všechno, co potřebujete, je síť
Vyrob si sama - Všechno, co potřebujete, je síť
Vyrob si sama - Všechno, co potřebujete, je síť
Vyrob si sama - Všechno, co potřebujete, je síť
 
Čtěte také



Komentáře
« Předchozí   1   2   3   4  Následující » 
Obrázek uživatelky
profil
Také zkusím udělat
Obrázek uživatelky
profil
šikula jedna šikovná.A taky se to hodí na malé zbytky mýdla,vše se spotřebuje.
Obrázek uživatelky
profil
Včera si jí Lenuška udělala a máme jí pověšenou naSmajlík umyvadle, hned je to lepší nemusí se natahovat tolik aby dosáhla na mýdlo
Obrázek uživatelky
profil
Já nemám slov - ty jsi prostě ÚŽASNÁ!!SmajlíkSmajlíkSmajlík
Obrázek uživatelky
profil
ji pak vrátíte (tu originální) opět do chytrého konta Smajlík
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles