8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek?
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 30.04. 2024
Dnes má svátek Blahoslav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Záruka nejnižší ceny na allegro.cz: Black Friday startuje již brzy

20. 11. 2023 | Finance
-Komerční sdělení-

Díky nově spuštěné Záruce nejnižší ceny najdete na allegro.cz produkty, které na žádném jiném z vybraných českých e-shopů levněji nekoupíte.

Vyřešte vánoční nákupy pohodlně na allegro.cz. Oblíbená nákupní platforma 20. listopadu poprvé i u nás spouští slevovou akci Black Friday. Nabídne tisíce výhodných nabídek napříč kategoriemi jako kosmetika, drogerie, oblečení a módní doplňky, hračky a další. A proč můžete mít na allegro.cz vždy jistotu, že nakupujete opravdu výhodně?

Nejnižší cena zaručena

Allegro používá pouze tzv. férové slevy, které se počítají z nejnižší ceny daného produktu za posledních 30 dní. Během všech nákupních akcí včetně Black Friday tak máte zaručeno, že je udávaná sleva skutečně férová a její uváděná výše je opravdová.  

black friday na Allegro

Každý den platforma navíc srovnává tisíce nabídek vybraných e-shopů v Česku. Pomocí odznaku „Záruka nejnižší ceny“ pak označí ty nabídky, jejichž cena je na allegro.cz nejnižší. Našli jste vybraný produkt na jednom z e-shopů, vypsaných ve Všeobecných smluvních podmínkách, levněji? Nahlaste to společnosti Allegro do 72 hodin od nákupu a dostanete zpět 150 % rozdílu v ceně, a to formou kupónu uplatnitelného na allegro.cz. Maximální možná vrácená částka činí během kampaně 1000 korun měsíčně.

Black Friday pro každého

Allegro je mezi českými zákazníky stále oblíbenější – na jednom místě sdružuje více než 150 milionů nabídek od více než 20 tisíc obchodníků, a to včetně MALL a CZC. V rámci Black Friday přinese platforma tisíce zvýhodněných nabídek, a kromě výrazných slev nabídne také exkluzivní akce pro zákazníky programu Smart! a uživatele mobilních aplikací.

Allegro


Členové programu Smart! získají možnost nakupovat v zajímavých slevách s předstihem dokonce několika dní – již od pátečního poledne 17. listopadu. Pro nakupující využívající mobilní aplikaci Allegro jsou pak každý den připraveny nabídky dostupné exkluzivně právě jen v aplikaci. Při první instalaci aplikace navíc každý uživatel získá kupón ve výši 200 korun, který bude moci následně uplatnit při nákupu na Allegro.


Více podrobností ke kampani Black Friday naleznete na hlavní stránce kampaně


Allergro - black friday

Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !