8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek?
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 04.05. 2024
Dnes má svátek Květoslav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Zbavte se plísně a bakterií ve vzduchu, který dýcháte!

1. 03. 2013 | Péče o tělo
-Komerční sdělení-

Pokud trpíte alergií nebo dýchacími obtížemi, je tento článek určený přesně pro vás. Pokud sháníte kvalitní inhalátor pro své děti nebo účinnou čističku vzduchu, rozhodně pokračujte ve čtení.

Účinnost čištění vzduchu

dosahuje až 90 % !


Chcete mít ve svém bytě čisté prostředí a zdravý vzduch bez prachu, pylu, cigaretového kouře nebo alergenů? Doporučíme vám vyzkoušet špičkové přístroje značky IONIC CARE. Čističky vzduchu IONIC CARE nabízíme ve 3 barvách (v perleťově bílé, černé a stříbrné). Tyto přístroje dokáží zlikvidovat plísně a bakterie s účinností až 90 %. Provozní náklady jsou minimální a chod přístroje je naprosto bezhlučný.

čističky vzduchu IONIC CAREKvalitní dětské inhalátory

Máte děti trpící laryngitidou a dýchacími obtížemi? Chcete jim pomoci a hledáte spolehlivý a bezpečný dětský inhalátor? Prohlédněte si nabídku inhalátorů a příslušenstvím, které je pro děti atraktivní. Například inhalátor pro nejmenší děti, který je vybavený voňavou maskou ve tvaru zvířátka, je pro dítě snáze přijatelný a může být dítětem považován za svého kamaráda. Kde kvalitní inhalátory pro děti můžete získat? Navštivte specializovaný e-shop SZO.cz a prohlédněte si stránku bezpečné inhalátory pro děti.

Inhalátory a zvlhčovače do domácnosti

Inhalátory a zvlhčovače, které nabízí internetový obchod www.szo.cz, jsou nositeli evropského certifikátu CE 0434 a splňují normu ISO 9001 a ISO 13 485. Výrobcem zvlhčovačů vzduchu jsou tradiční italské firmy 3A HEALTH CARE, MED 2000 a CA-MI Italy.

Na stránce inhalátory, zvlhčovače vzduchu naleznete širokou nabídku přístrojů od profesionálních inhalátorů a zvlhčovačů pro klinické používání po inhalátory pro běžné domácí použití. V nabídce jsou kompresorové inhalátory, ultrazvukové bezhlučné inhalátory a také dětské inhalátory k nepřímé inhalaci a podpoře léčby respiračních onemocnění, laryngitidy, zánětu průdušek a hrtanu. Nabízené zvlhčovače jsou též vhodné při bronchitidě a hlubokém zápalu plic.

Firma KRÁSNÝ - zdravotnická technika s.r.o., která eshop SZO.cz provozuje, je specialistou na lékařské přístroje a dezinfekce již od roku 1998. Tato plzeňská společnost kromě prodeje zdravotnické techniky a francouzských dezinfekčních prostředků STÉRIDINE zajišťuje také revize a opravy lékařských přístrojů.
 


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 



Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
**22Ja som ju na jar tento rok kúpil,ale doteraz mám zmiešané pocity o jej účinnosti.SmajlíkSmajlíkSmajlík
Obrázek uživatelky
profil
Pořídil jsem a naprosto nelituji, je to skvělá věc.A to co se tam zachytí ? Když si představím že jsem to dříve "filtroval" plícemi. No potěš !!
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles