MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Rebarborový koláč - nejoblíbenější receptyRebarborový koláč - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Středa 15.05. 2024
Dnes má svátek Žofie
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Kouzelný citrus

9. 03. 2013 | Nemoci

ZDRAVÍ NA 1. MÍSTĚ ANEB VYZKOUŠENÁ PLATÍ !

Vážené čtenářky, článek, který jsem kdysi četla, mě nejen velice zaujal, ale jak se říká "tonoucí se stébla chytá"... tak právě proto - vyzkoušená platí! Dnes se s Vámi podělím o své zkušenosti a je jen na Vás, jaký názor na konci článku si samy uděláte.

V žádném případě to neberte jako lékařskou pomoc, ale pokud to pomůže jen jednomu člověku, bude to stát za to. Snad každý z nás používá citron a je tu i způsob, jak jej zpracovat úplně celý - bez odpadu. Předem umyté, celé citróny dejte do mrazáku. Jakmile je citron zmrzlý, používejte jej po trochách (nastrouhaný - i s kůrou) do všech svých pokrmů, ať už vařených, či za studena připravených - prostě do všeho stačí přidat až předtím, než budete konzumovat, špetičku nastrouhaného zmrzlého citronu (i s kůrou). Posypte jím třeba omáčky, špagety, víno, chleba... prostě cokoliv. I když je to neuvěřitelné, všechny potraviny tímto získají nádhernou chuť, kterou jste možná nikdy předtím  neokusily. Citrónové slupky totiž obsahují 5-10krát více vitamínů, než samotná citr.šťáva a je také dobré vědět, že citrónové kůry odstraňují z našeho těla zdravotně závadné toxické prvky! Překvapující výhodou citrónu (citrus) je zázračný produkt, který dokáže zabíjet i některé rakovinové buňky. Je až 10000krát silnější než chemoterapie.

kouzelný citrusProč o tom ještě nevíte?

...   Vážené dámy, jak je Vám jistě známo, dnešní svět je o penězích. Protože laboratoře po celém světě mají zájem dělat syntetickou verzi, která jim tak pomáhá přinášet nemalé zisky! Samy víte, jak jsou dnes léky drahé!? Jak zajisté víte, jsou známy citrovníky s více odrůdami citrónů i limetek. Také můžete jíst ovoce různými způsoby: např. jako řízky, džusy, připravené nápoje, či sorbety, v pečivu atd. Citron má mnoho ctností, ale nejzajímavější je jeho efekt u léčení třeba u cyst a nádorů. Tato rostlina a jeho plody jsou považovány i za antimikrobiální spektrum proti bakteriálním infekcím a plísním, účinné i proti vnitřním parazitům i červům, dále pak dokáže regulovat i krevní tlak, který je hodně vysoký a zároveň dokáže působit i jako antidepresiva - tím, že bojuje proti stresu a nervovým poruchám.            

Zdroj těchto všech informací, o které jsem se s Vámi ráda podělila, je však fascinující. Pochází totiž od jednoho z největších výrobců léků na světě, který říká, že po více než 20 laboratorních testech od roku 1970 tyto extrakty ukázaly, že ničí zhoubné buňky ve 12 druzích rakoviny, včetně rakoviny tlustého střeva, prsu, prostaty, plic a slinivky břišní. Sloučeniny tohoto stromu ukázaly 10000krát lepší výsledky než produkty Adriamycin, drogy běžně používané v chemoterapii, která zpomaluje růst nádorových buněk. A co je ještě víc udivující je, že tento typ léčby s extraktem z citrónu pouze ničí zhoubné rakovinné buňky a nemá hlavně špatný vliv na ty zdravé buňky.

Tímto se milé čtenářky s Vámi, které jste vydržely číst až do konce, pomalu rozloučím, jen chci, abyste věděly, že mi tento podobný  článek zachránil život, dnes mám játra zdravá (denně jsem vystrouhala=1/2zmrz.citr.).

Babuchanin - čtenářka
ChytráŽena.cz


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
Hodnocení
Nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
 



Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
...především vám chci poděkovat za Vaše názory , ale musím podotknout,že již na začátku tohoto článku upozorňuji na to,aby to ti,co si přečtou můj článek-nebrali jako lékařskou pomocSmajlík
...jen jsem chtěla,aby jste také věděli o citronech něco víc a to,že mně pomohlo jej takto "užívat"...tak na to vám dám svůj krkSmajlíkSmajlíkSmajlík
Obrázek uživatelky
profil
Ani ja neverím účinku citrónu pri liečbe rakoviny. Citrón je dobrý ako pochutina, ktorá obsahuje vitamín C. Ariela napísala veľmi pekný komentár k článku.
Obrázek uživatelky
profil
jak je to s léčebnými účinky citronu, to nevím, ale věřím že může zlepšit chuť některých pokrmů, něco vyzkouším. Clánek je hezky napsaný.SmajlíkSmajlík
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles