8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek?
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 03.05. 2024
Dnes má svátek Alexej
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Chci gelové nehty - HNED !

10. 11. 2008 | Péče o tělo

Tomuto článku přecházela péče o nehty:

Ukažte své drápky!

Krásné nehty krok za krokem


Chci nové nehty – hned!

Jestliže jste se rozhodla pro modelaci nehtů, počítejte s tím, že to není záležitost několika minut, ale dobré hodiny až hodiny a půl (o záleží na kvalitě vašich přírodních nehtů a typu modeláře). Proto si na svůj zkrášlovací akt vyhraďte nejlépe celé odpoledne, abyste potom nervózně v salonu nervózně nepoklepávala chodidly a nestresovala zaměstnance. V nehtovém studiu vám nehty připraví, vymodelují, nazdobí, ošetří – udělají vše, co si budete přát. Nezapomeňte se objednat na včasné doplnění nehtů (vaše přírodní nehty totiž stále rostou a je potřeba vrstvu, kterou na nich máte, pravidelně doplňovat) a řádně se vyptejte na následnou péči o ně. Nejlépe uděláte, když si modeláž nehtů zamluvíte před víkendem nebo si potom vezmete den dva volna. Některé ženy (obzvláště ty, které nejsou na dlouhé nebo umělé nehty zvyklé) si na své nové drápky zvykají pomaleji a připadají si trochu jako „nemehla“, když s nimi mají udělat byť jen jednoduchý úkon, jakým je například uchopit lžičku.
 

Manikúra

Ani v případě umělých nehtů nesmíte zapomínat na pravidelnou manikúru! Vaše výbavička pro údržbu umělých nehtů má obsahovat vše, co klasická manikúra. Zvýšenou pozornost věnujte pilníku, který by měl být hrubší než ten, který jste používala na své přírodní nehty. Výbavičku doplňte ještě o lepidlo na nehty – pro případ drobných nehod.

 

Gelové nehty

Sbohem, nehtíčky

 

Až vás vaše nové drápky omrzí, není nic snazšího, než je sundat. Zní to jednoduše – avšak příliš se nedoporučuje, abyste si své umělé drápky sundávala sama. Nešetrným zacházením při jejich sundavání si můžete nehezky poškodit své přírodní nehty. Je proto lepší svěřit se do rukou odborníků. Ti vám gel z nehtů odstraní a navíc ještě upraví vaše přírodní (a poněkud oslabené) nehtíky, aby byly fit a zdravé.

 

 

 

Jak tedy pečovat o vaše umělé drápky, aby vám dlouho vydržely a vypadaly stále jako nové?

 

Používejte rukavice! Při všech domácích i venkovních pracech. Nejlepší jsou ty s bavlněnou vložkou.

 

Na vymodelované nehty NIKDY netlačte! Což platí obecně o všech typech nehtů, ale u těchto si dávejte obzvláště velký pozor. Když se vám ulomí, je s nimi vždy větší problém dát je zase do pořádku, než s těmi přírodními .

 

Učte se brát věci do rukou s citem a většinou bříšky svých prstů. Chce to cvik, ale uvidíte, že vám to za chviličku půjde samo.

 

Chcete-li zavřít dveře, skříňku, šuplík, vyndat předmět z úzkých nebo těžko dostupných míst, pomozte si nějakým delším předmětem (tužkou, vařečkou…), který by mohl vaše nehty nahradit. To samé platí při obouvání! Obouvátko by se  mělo stát nezbytnou součástí vašeho botníku.

 

V zimě noste teplé rukavice, jelikož vaše nové nehtíčky by se po omrznutí mohly začít lámat.

 

 

Zdá se vám to směšné? Nebo si připadáte jako blázen? Na takové myšlenky zapomeňte. Rozhodla jste se pro nehtovou modeláž, která je krásná, ale vyžaduje extra péči. Takto s umělými nehty „pracuje“ většina žen, nebudete výjimkou. 


Vsaďte na nail art!

 

Nail art, neboli zdobení a dekorace nehtů, je velice žádaný a vynalézavý způsob, kterým můžete své nehtíky přikrášlit. Některé střízlivější výtvory jsou vhodné nejen na slavnostní příležitosti, ale dají se nosit naprosto běžně. S trochou šikovnosti lze na nehtech vytvořit vlastně cokoli – od jednoduchých motivů, přes ornamentální obrazce až po tzv. 3D nail art, což je zdobení do prostoru. Nehty se zdobí barevným acylem nebo gelem. Technika 3D je však poněkud extrémnější, a proto se hodí například do různých soutěží, na umělecké fotografie či slavnosti, jejichž hlavním cílem je zaujmout.

 

Takže, milé dámy, dejte prostor vyniknout své ženskosti, romantičnosti, divoké povaze či eleganci a zdobte, zdobte, zdobte!



Navštivte naše FOTOALBUM s ukázkami gelových nehtů a nechte se inspirovat !! 

 

Alena Rašková

ChytráŽena.cz


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj


Komentáře
« Předchozí   1   2   3  Následující » 
Obrázek uživatelky
profil
moje vlastní nehty jsou pevné a v dobrém stavu,byla by škoda na ně lepit umělé,navíc kvůli práci si je nemůžu ani lakovat,
někdy vidívám u jiných i pěkné umělé když mají rozumnou délku
Obrázek uživatelky
profil
Svoje nehtíky si pěstuju, ale rozhodně ne takhle dlouhé Smajlík. Nalepovačky a gelovky jsem taky vyskoušela, ale když odrostou tak aby člověk platil jak o život (ale je to pěkné)mám radši vlastní!
Obrázek uživatelky
profil
Tak tuhle hrůzu, tu bych si na nehty tedy absolutně nedala. Já sice mám ráda upravené ruce, ráda si nehty i hezky nalakuji (to se ale neslučuje s každodenním mytím nádobí, uklízením atd) a velmi se mi líbí francouzská manikura. Již jsem o nalepovacích nehtech uvažovala, ale tohle jsem si rozhodně nepředstavovala. Mé nehty jsou dost nekvalitní a proto jesm si myslela, že by to mohlo být hezké. Dovedete si představit někdo, jak takhle vymóděné ruce ždímají hard na podlahu? Já určitě ne.
Obrázek uživatelky
profil
nehty nemusím, a proto nemusím ani umělé nehty. Pro mne jsou velké nehty už takové, které přesahují prst, mám pak problémy jak při psaní, tak jinde. Asi ze mne nikdy nebude drápatá krasavice, a proto se klidně bez toho obejduSmajlíkSmajlíkSmajlíkSmajlíkSmajlíkSmajlíkSmajlíkSmajlíkale jinak,komu to nevadí, klobouk dolůůůů
Obrázek uživatelky
profil
Já osobně mám gelové nehtíky a mám normální délku jak kdyby byli přírodní,ale takovou délku jak je na obrázku si nedovedu představitSmajlíkSmajlík
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles