8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek?
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
pondělí 29.04. 2024
Dnes má svátek Robert
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Na hory s sebou: kontaktní čočky

5. 01. 2013 | Péče o tělo
-Komerční sdělení-

K zimě a sněhu neodmyslitelně patří lyžování a další zimní sporty. Co když ale nosíte brýle? Je rozumné vypravit se v nich na sjezdovku, nebo je lepší při podobných aktivitách nasadit kontaktní čočky?

Zdraví na prvním místě

Stejně jako tomu je u letních a jakýchkoliv jiných sportů, jsou z hlediska bezpečnosti výhodnější kontaktní čočky. Při sportech, a zvlášť při lyžování, jsou obvyklé pády, při kterých se mohou brýle rozbít a vážně jejich uživatele zranit. A když už máte to štěstí a rozbité brýle vás nezraní, tak zbytečně utratíte značnou částku za nové.

kontaktní čočkyMnoho návštěvníků hor nejede pouze za lyžováním, ale i za krásným horským počasím. Na horách má sluneční záření velkou intenzitu, která je umocněna odrazem slunečních paprsků od bílé sněhové pokrývky. Kontaktní čočky mohou nabídnout i v tomto případě řešení. Například čočky Acuvue Advance Plus pohlcují až 90% záření UV-A a 99% UV-B.

Kontaktní čočky vám usnadní všechny denní činnosti

V případě, že lyžování a horské sluníčko už vás za celý den unavilo a rozhodnete se navštívit restauraci nebo bar, určitě uvítáte i další pozitivní vlastnost kontaktních čoček. Nebudete totiž muset čekat několik minut u dveří a otírat si brýle, než přes ně opět uvidíte. Čočky se při přechodu mezi prostory s rozdílnou teplotou nezamlží.

V zimních měsících, kdy teplota klesá hluboko pod bod mrazu, má vzduch nižší vlhkost a vítr poté může více vysušovat oči. Nošení čoček je pak nepříjemné. Naštěstí existují čočky se zvlhčovacími složkami, které tento problém odstraňují a udržují oči stále zvlhčené. Velký výběr je například na cockyshop.cz, konkrétně se jedná o všechny čočky s technologií HYDRACLEAR.

Pokud s čočkami teprve začínáte, je nejlepší navštívit profesionální aplikační středisko. Tam vás nejen naučí si je bez problémů nandávat, ale také vám poskytnou veškeré důležité informace. Jedno takové centrum se nachází kousek od zastávky metra Florenc, v ulici Pobřežní 18 v Praze. Před návštěvou je nutné se předem objednat.

Ať už jedete na hory nebo čočky zvolíte jen pro pohyb po městě v zimních měsících, určitě nebudete litovat.



Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 



Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
www.cocky-kontaktni.cz 4 ever :D
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles