MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Rebarborový koláč - nejoblíbenější receptyRebarborový koláč - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 16.05. 2024
Dnes má svátek Přemysl
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Zimní péče o vlasy

16. 11. 2021 | Péče o vlasy
-Komerční sdělení-

Teplá vlněná šála omotaná kolem krku, rolák, čepice naražená do čela… při této představě až mrazí. Ale je to tak… Paní Zima na sebe nenechá dlouho čekat, a koneckonců i křupající sníh pod nohama a snášející se vločky sněhu mají své kouzlo.

Ale v zimním období nesmíte zapomínat na dostatečnou péči o vaše vlasy. Extrémní změna teploty je totiž pro vlasy tím největším nepřítelem. Další nepříznivé vlivy jako je chlad, vítr a suchý vzduch způsobuje zvýšenou lámavost vlasů, ztrátu jejich lesku, objemu, třepení konečků a také nepříjemné elektrizování. A kdo by chtěl vypadat jako po zásahu elektrickým proudem?! Zejména dámy s polodlouhými a dlouhými vlasy by mohly vyprávět, kolik práce dá zase vlasy usměrnit do správného účesu.Hair Repair Therapy

I zimní oblečení – roláky a šály a čepice, které jsou letošním hitem zimy, namáhají konečky vlasů. Vlasový specialista brazilkeratin.cz má pro vás ale radu, použijte na vlasové konečky koncentrované sérum Hair Repair Therapy, které poškozené konce krásně scelí. S čepicí budete letošní zimu in, ale nezapomeňte na to, že se vlasy pod ní také více mastí.

Hydratace a zase hydratace, to je heslo zimy. Odborníci doporučují ošetřovat vlasy hydratačními přípravky bez silikonů a nevynechat také pokožku hlavy. V zimě jsou vlasy dehydrované, proto jim „život“ vraťte hydratačními šampóny. Na vlasech je nechte působit o několik minut déle, než jste v letním období zvyklé. Kondicionér by měl být samozřejmostí. Internetový obchod brazilkeratin.cz nabízí hydratační šampóny bez silikonů – BIO VOLUME, ARGAN, KOKOS. Stačí zvolit vámi oblíbenou vůni.

Dámám, které chtějí své kštici dopřát intenzivnější péči, vlasový specialista doporučuje zařadit v péči o vlasy neoplachující sérum Leave-in. Kadeře tak zase získají život a nebudou působit mdle a nudně. Vyzkoušejte také Ricinový olej s příměsí meruňkového oleje a oleje z pšeničných klíčků. Věděly jste, že se v tradičním lidovém léčitelství používá jako zábal na vlasy, k regeneraci pokožky a problematické pleti? Zvláště na promaštění suché pokožky, na lámavé a třepící se nehty.
hydratační šampony Brazil Keratin

Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Zimní péče o vlasy:

Zimní péče o vlasy
Zimní péče o vlasy
Zimní péče o vlasy
Zimní péče o vlasy
Zimní péče o vlasy
Zimní péče o vlasy
 


Pouze přihlášení mohou vkládat komentáře. Přihlásit se.

Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles