MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Rebarborový koláč - nejoblíbenější receptyRebarborový koláč - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Středa 15.05. 2024
Dnes má svátek Žofie
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Zničené vlasy: 3 přírodní zázraky, s nimiž odvrátíte zkázu

4. 11. 2015 | Péče o vlasy
Poškozeným vlasům nechybí lesk, vitalita a jemnost pouze na pohled. To, co vidíme, je odrazem mnohem hlubšího problému – poničené vnitřní struktury vlasového vlákna, která si žádá intenzivní nápravu. Představujeme tři pomocníky, s nimiž se vám podaří zažehnat napáchané škody.

Poškozené vlasy nejen že nevypadají příliš esteticky, ale jsou k vzteku i z praktického hlediska. Špatně se rozčesávají, vypadají jako zmačkaná sláma, lámou se, třepí a mají mizernou odolnost vůči různým druhům poškození. Své hřívě často ubližujeme paradoxně proto, abychom docílili bujné a objemné kštice jako z reklamy. Jsme závislé na žehličkách, fénech a kulmách, bez pravidelné obnovy barvy také mnohé z nás nedají ani ránu. Nemá cenu plakat nad způsobenými škodami, představme si raději šikovné pomocníky, s jejichž pomocí se vám podaří zachránit poničené vlasy z nejhoršího.

péče o vlasyArganový olej

Tento vzácný přírodní produkt je velkým trendem současnosti v oblasti kosmetické péče. Jedná se o rostlinný olej získaný z plodů argánie trnité, marockého polopouštního stromu. Jeho blahodárné účinky na pleť, vlasy i zdraví celého organismu jsou známy již po dlouhá staletí. Tradičně se používá i v gastronomii a pro léčbu různých onemocnění. Jedná se o jeden z nejoblíbenějších produktů přírodní kosmetiky vůbec, protože v sobě spojuje hned několik účinků najednou. Kromě zmírňování příznaků stárnutí je to především hloubková hydratace, výživa a regenerace pro pokožku i vlasy. Poohlédněte se po celé sadě přírodních produktů na vlasy s obsahem tohoto zázračného oleje – základem je šampon, kondicionér a maska.

Keratin

Keratinové kúry jsou jednou z nejúčinnějších cest, jak napravit suché, poškozené a lámavé vlasy. Keratin vyplňuje narušenou strukturu, zaceluje, vyhlazuje a narovnává. Má intenzivní regenerační účinky. Existují různé způsoby, jakými se keratin do vlasů dostává. Provádějí se speciální „zažehlovací“ kúry, během kterých se keratin aplikuje působením tepla. Umí však skvěle vyplnit vlasovou strukturu i bez použití zažehlovací metody. Nejvíce si tuto proceduru pochvalují ženy se zničenými, jemnými vlasy bez objemu. Dopřát si ji můžete při návštěvě kadeřnice, ovšem hýčkat si pověstnou korunu krásy každé ženy byste měla i pravidelně doma. Vsaďte na regenerační přípravky s obsahem keratinu.

Hedvábí

Hedvábí je nejsilnější přírodní vlákno s velmi podobnou strukturou i složením jako lidský vlas. Obsahuje převážnou většinu aminokyselin obsažených ve vlasu, právě proto dokáže obnovovat poškozená místa, posilovat a chránit před negativními vnějšími vlivy i stylingovými přípravky. Vynikající vlastnosti hedvábí jsou známé už přes pět tisíc let a jako takové vždy bylo známkou luxusu a výjimečnosti. Pomůže matným a vysušeným vlasům získat kondici tak, aby byly opět krásně lesklé, hebké a dobře se rozčesávaly. Intenzivní kúry s obsahem hedvábných proteinů mají schopnost proniknout do vnitřní struktury vlasu, posílit ji a vyplnit drobné trhlinky na povrchu.

Zdroj: Neuvelle


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 



Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
Donnu jsem taky vyzkoušela a SUper! Zkvalitnila mi vlasy, takže mi padají už pouze přirozeně a navíc jsou super na dotek Smajlík Dobrala jsem balení a už zase přemýšlím, že si skočím do lékárny pro další Smajlík
Obrázek uživatelky
profil
Měla jsem stejný problém.. a přečetla jsem si recenze na donnuhair a tak jsem ji vyzkoušela a moc mi pomohlaSmajlík
Obrázek uživatelky
profil
Měla jsem hrozně zničené vlasy, při mytí vlasů jsem si vždycky tahala chuchvalce.. na zemi vlasy.. všude byli moje vlasy a já začala mít pocit, že mi snad na té hlavě nic nezůstane.. Potom jsem vyzkoušela DonnaHair a palec hore, vlasy mi zůstávají na hlavě SmajlíkSmajlíkSmajlík
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles