8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek?
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Neděle 05.05. 2024
Dnes má svátek Klaudi
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Zpestřete si jídelníček zimní limitkou od SKYRU s příchutí hruška-skořice a švestka

25. 01. 2023 | Péče o tělo
-Komerční sdělení-

SKYR  švestka










Co v zimě potěší vaše chutě? Určitě třeba něco se skořicí. Skořice je totiž koření, které vás zahřeje zevnitř. A právě spojení skořice s hruškou najdete pod víčkem zimní edice bohušovického SKYRU. Druhou „limitku“ uvítá každý, kdo má rád plody rostoucí v naší krásné zemi – tedy švestky. Obě příchutě si můžete dopřát s klidným srdcem, protože vynikají vysokým obsahem bílkovin a minimem tuku, stejně jako celá řada SKYR.

Nová limitovaná edice SKYRU nabízí v jednom kelímku hruškovou příchuť, kterou skvěle doplňuje skořice. V druhém se vrací oblíbená švestka, kterou jste mohli ochutnat už před pár lety. Šťavnatá chuť ovoce, nakyslá chuť SKYRU s hedvábnou konzistencí a výjimečné výživové vlastnosti (až 10 % bílkovin a pouze 0,1 % tuku) dávají vzniknout pochoutce, která pomůže udržet zdravý životní styl.


Vychutnejte si lahodnou zimní pochoutku

z dílny Bohušovické mlékárny!


SKYR
SKYR, který má původ na Islandu a je proto vyroben tradiční islandskou technologií, si mohou dopřát sportovci, nastávající i čerstvé maminky a jejich ratolesti, senioři a všichni ostatní, kteří se vždy rádi stravují zdravě a chutně. Samozřejmou přísadou SKYRU je také vitamín D, důležitý pro kosti a správné fungování imunitního systému. Zimní edici i sedm příchutí stálé nabídky – neochucený natur, jahodu, brusinku, broskev-meruňku, třešně-černý rybíz, borůvku a vanilku se sníženým obsahem cukru – se vyrábí z mléka od českých farmářů.

Do českých obchodů uvedla SKYR jako první Bohušovická mlékárna v květnu 2016. Islandskou tradiční pochoutku z Bohušovic koupíte v prodejních sítích BILLA, Globus, Kaufland, Makro, TESCO, COOP, Žabka, Košík.cz, Rohlik.cz a dalších.

Cena: 22,90 Kč
SKYR



















Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !