8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek?
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 02.05. 2024
Dnes má svátek Zikmund
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Ztracená peněženka

11. 12. 2011 | Vaše příběhy
Před časem jsme s mou sestřenicí po dlouhé době zašly na diskotéku. Dobře jsme se bavily, když sestřenice uviděla partu kluků. Mě to moc nezajímalo, protože jsem vdaná, ale sestřenice je zrovna sama.

Když se chtěla dát s kluky do řeči, zjistila, že mluví německy. Sama sestřenice německy mluvit neumí, a protože já umím německy dobře, rozhodla jsem se tlumočit. Dozvěděla jsem se, že kluci pocházejí ze Stuttgartu a u nás v Čechách jsou pracovně. Také nám řekli, kde jsou ubytovaní. S jedním z nich si sestřenice padla do oka a celý večer s ním protancovala. Vyměnili si telefonní čísla s tím, že se druhý den sejdou, a já půjdu také, abych opět tlumočila.
Na druhý den mi hned po ránu sestřenice volala s tím, že na včerejší diskotéce ztratila peněženku, měla ji v kapse kalhot na zadku. Obě jsme byly přesvědčené, že jí zřejmě vypadla, protože z kapes kalhot vykukovala, a nebo, že ji prostě ztratila, protože od té doby, co tancovala se svým novým objevem, si moc nepamatovala.

Protože v peněžence měla veškeré doklady, šly jsme hned ráno nahlásit ztrátu na policii. Panečku, to byl výslech, jako kdyby se stalo něco vážného a chvílemi jsem si připadala, jako bychom my byly zločinci a ne okradení.
Odpoledne mě sestřenice ještě přemluvila, abych s ní šla na schůzku s novým objevem. Schůzka byla velice krátká, protože nám řekli, že po víkendu odjíždějí zpět do Německa, a že nějaký vztah na dálku by neměl smysl. Sestřenice byla zklamaná, ale potom sama uznala, že to byl jen flirt, a že by to nejspíš vážně nemělo smysl.

O pár dní později sestřenici kontaktovala policie, že někdo našel její peněženku s doklady. Sestřenici jsem doprovodila na policii, kde měla potvrdit, že jsou doklady její. V peněžence nechybělo nic, jen bezmála tisíc korun a karta do bankomatu, u které naštěstí nebyl PIN kód a její ztráta už byla nahlášená. Když policista řekl, kde byla peněženka nalezena, hned mi všechno docvaklo. Peněženku někdo našel v zahradě, která sousedila s ubytovnou, kde byli ubytovaní Němci, které jsme potkaly na diskotéce. Hned jsem na policii řekla, že ten Němec sestřenici určitě vytáhl peněženku ze zadní kapsy kalhot, když s ním tancovala, že nám řekli, kde bydlí a vedle jejich ubytovny se peněženka našla. Sestřenice připustila, že je možné, že jí opatrně vytáhl peněženku z kapsy, aniž by to cítila. Policista se smál a ptal se nás, jestli bychom si nechtěly sednout místo něj.

Před pár dny jsme se dozvěděly, že ve městě, kde jsme byly na diskotéce, řádili německy hovořící muži a okrádali hosty diskotéky, momentálně jsou hledaní a měli by se i nadále zdržovat v Čechách a pokračovat ve své trestné činnosti. Takže sestřenice zřejmě nebyla ani první a ani poslední kořistí těch pěkně vypadajících německých chlapců.

Nakonec byla ráda, že to skončilo jen u ukradené peněženky.

Šárka D. - čtenářka
ChytráŽena.cz


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 
Čtěte také



Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
Chybami se člověk učí, příště si dá pozor Smajlík
Obrázek uživatelky
profil
..stává se Smajlík.Snad dobré ponaučení do budoucna..Smajlík
Obrázek uživatelky
profil
Dnes není radno komukoli věřit, ale je to dobré ponaučení. SmajlíkSmajlík
SmajlíkSmajlík
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles