Kdy změníme letní čas na zimní v roce 2025?Kdy změníme letní čas na zimní v roce 2025? Bramboráky - nejoblíbenější receptyBramboráky - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Narozeninový poklad
Soutěžte o výhry za
více než 150 000 Kč
do startu zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 16.10. 2025
Dnes má svátek Havel
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Ano šéfe - 16.10. 2025

16. 10. 2025 | Televizní tipy
Košice u Tábora. Stačí devadesát minut jízdy z Prahy a ocitnete se v restauraci, která v osmdesátých letech minulého století vznikla svépomocí. Jmenuje se U Třech kytar, provozuje ji Michal se Zuzanou a Šéf si myslí, že to nebude žádná hitparáda. Co objeví na místě?

„Taková útulná vesnička to je, a přitom zima, že by tu nastydl lední medvěd,“ glosuje první minuty po příjezdu Zdeněk. Michal tvrdí, že se snaží podávat poctivé jídlo s poctivou muzikou. Přiznává problémy, ale snaží se být pozitivní a přicházet vždy s něčím novým. S cenami je prý třeba držet se dole, jinak by ztratili hosty. Sám je v insolvenci a přiznává, že nad vodou ho drží rodina a Zuzana. Taky to, že ho jeho práce pořád baví. Jenže stačí to? „Od Zdeňka očekávám, že mi poradí, co děláme špatně, případně to, že moje účast bude jako reklama.“

Ano šéfe - 16.10. 2025„Tady je všechno – pelmel mezi hospodou, klubem, jen zákazníci chybí,“ komentuje prostor po příchodu Zdeněk. Michal má jasno: „Jsme ve špatné lokalitě, jeden autobus sem jezdí v únoru a druhý ve středu.“ Vtipný jídelní lístek Šéfa nenadchne. „Co je k@@a Cylindr? A fakt si můžu objednat kilo masa? Taky pizzu, tu nejlepší bych si dal. A country rolku. Plus umírám zvědavostí, co je salát Košice…“

Jak se k návštěvě Šéfa postaví manželka Zuzana? „Musím poslouchat, byl to jeho nápad. A on je tu šéf. Navíc je profík, já nejsem z oboru.“ „Salát Košice bych hnal až do Košic. Skoro mám pocit, že ve fastfoodech to dělají lepší. Abys tohle ukousnul, musíš mít pusu jako pytlík na zmije. Navíc si myslím, že je lepší lžička medu než pytel hoven. Ale možná to bude tím, že stárnu.“ Takové je hodnocení jídel, která Šéf na místě ochutná.

„Kluci, to vám chutná pizza s brusinkami? Tak já jsem první, kdo si bude stěžovat. Je tady tolik chyb, že s tím bude opravdu třeba něco dělat. Ty plesnivé zdi, upatlanost, kam se podíváš, zkrátka bordel jak v tanku…“ hodnotí Šéf a ví, že se budou muset na vše důkladněji podívat. „Tady hrajou zatraceně falešně. Jídlo stojí za psí kníry. Sem není jediný důvod přijít,“ shrne Šéf.

Šéf vytkne, že jsou všichni v pohodě, ale je třeba zásadní upgrade. Projde všechny prostory a pochopí, jak neuklizeno na místě je. Co chybí Šéfovi ve sklepě? Snad jen mrtvola. Protékající voda tam je, a najednou je slyšet hudba. „To je Titanic normálně, v podpalubí voda, a nahoře se tancuje.“

Další den se bude vařit. „Až se bude konat mistrovství světa v házení hrachu na zeď, budeš asi mistr světa,“ reaguje Zdeněk na to, jak ho Michal nevnímá. „Jsi v hospodě, kde je vše špatně, a Michal si míchá rajskou… To je přece blbě.“ Zdeněk je zmatený z toho, jak to v místě funguje. Přesto to nevzdá. „Možná by pomohla modlitba, k tomu ale potřebuješ věřit,“ dodává.

Jak dopadne zátěžový test? Zradí kuchaře technika? A co s tím? Ideální je hodit minulost za hlavu a zítra začít znovu. Třeba úklidem, plesem, bohatou tombolou. Vesnice zkrátka potřebuje funkční hospodu a je třeba se nevzdávat. „Míša pookřál, Zdeněk mu dal chuť pokračovat dál, to je super,“ hodnotí Zuzana.

„Kamarádi, přišel čas odjezdu. Kdybych měl říct něco důležitého, tak by to byla prosba, abyste zapojili hlavu, obdivuju vás, na vesnici bych hospodu dělat nechtěl, je to těžká řehole, bylo mi potěšením,“ řekl Zdeněk na rozloučenou. „Tři kytary byla na začátku trochu rozladěné, povedlo se nám to trochu vytunit, ale jak moc, to teprve uvidíme,“ dodá na konec.

Na další díl pořadu Ano, šéfe! se dívejte 16. 10. 2025 ve 21.35 na Primě.


Zdroj, foto: Prima
Vendula Flassig Vrablová


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj


Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Náš tip


Další tipy


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !