Nejlepší velikonoční beránek?Nejlepší velikonoční beránek? MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Jak vyfouknout velikonoční vajíčkoJak vyfouknout velikonoční vajíčko Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Velikonoční nadílka
Soutěžte s námi o 350 skvělých výher
do konce zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 28.03. 2024
Dnes má svátek Soňa
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Beran - roční horoskop na rok 2022

26. 12. 2021 | Horoskopy

Beran (21.3. - 20.4.)


S příchodem nového roku vzrůstají naše naděje a šance začít novou kapitolu svého života. Všichni si klademe stejnou otázku, zda nás konečně čekají lepší časy. Přinese nám rok 2022 konečně klid? Jak na tom budeme s prací? Bude se nám dařit v lásce a partnerských vztazích? Změní se naše finanční situace k lepšímu?
 


Beran - roční horoskop na rok 2022


Láska a vztahy

Začátek roku nebude ve vztazích příliš optimální. Začnete na partnera žárlit, k tomu se přidají hádky a mnohá nedorozumění. Kroťte se a uvědomte si, že slova, která řeknete, se již nedají vrátit zpět. Snažíte se být k druhým upřímní, ale buďte upřímní a sebekritičtí také sami k sobě. S jarními měsíci se postupně vše srovná a můžete s partnerem zažít příjemné chvíle. Udržujte a kultivujte všechny vztahy, věnujte se dětem, svým rodičům nebo zajděte na večeři s přáteli, které jste již dlouho neviděli. V roce 2022, zvláště v letních měsících, se všichni nezadaní Berani mohou těšit na příliv lásky a nalezení spřízněné duše.

Práce a kariéra

V roce 2022 budete mít řadu skvělých šancí jak vyniknout, očekávat můžete zajímavé pracovní nabídky. Začátkem roku budete muset zvládnout mnoho úkolů a povinností, že nebudete vědět, co dřív. Nebudete schopni udržet dostatečnou pozornost a pochybíte. Máte problémy s tím přizpůsobit se určitým pravidlům, ne s každým se snesete, což s sebou přinese konflikty a střety na pracovišti. V tomto roce je vysoká pravděpodobnost, že se osamostatníte a začnete podnikat.

Finance

Za svojí snahu a pracovní úsilí si vždy necháte patřičně zaplatit. Budete mít poměrně slušné příjmy, ale také hodně výdajů. V jarních měsících se vylepší vaše finanční situace, i když výraznější finanční zisky očekávejte až koncem roku. Zkuste si preventivně po celý rok vytvářet finanční rezervu, kterou budete mít schovanou pro případ nenadálých výdajů. V půjčování peněz nebuďte tak velkorysí, nebyli byste prvním Beranem, který nerozumným způsobem přišel o svoje úspory.

Zdraví

Váš temperament a impulsivnost vás může přivést k různým nehodám. V první polovině roku se mohou objevit potíže s trávením, které ale rychle odezní. V průběhu roku budou určitá období, kdy pocítíte únavu a úbytek energie, ale pokud odoláte stresům a konfliktním situacím, váš zdravotní stav to neohrozí. Abyste byli celý rok ve formě, je důležité o sebe pečovat, dodržovat zdravější způsob stravování a nezapomínat na dostatek pohybu. To pravé, co potřebujete, je aktivní relaxace ve dvou.

Hvězdy vám radí!

Milí Berani, občas nebude na škodu, když přestanete být tolik sebestřední a soustředění na svojí osobu. Domníváte se, že vše se musí točit jen kolem vás. Vaší snahou je měnit lidi kolem sebe. Milí Berani, kdy už konečně začnete měnit sami sebe?


Beran - horoskop na rok 2022

Roční horoskop na rok 2022:

Roční horoskop na rok 2022 - Beran

Roční horoskop na rok 2022 - Býk

Roční horoskop na rok 2022 - Blíženci

Roční horoskop na rok 2022 - Rak

Roční horoskop na rok 2022 - Lev

Roční horoskop na rok 2022 - Panna

Roční horoskop na rok 2022 - Váhy

Roční horoskop na rok 2022 - Štír

Roční horoskop na rok 2022 - Střelec

Roční horoskop na rok 2022 - Kozoroh

Roční horoskop na rok 2022 - Vodnář

Roční horoskop na rok 2022 - Ryby





Znáte dobře svého partnera? Vyzkoušejte náš Partnerský horoskop


Autorka ročních horoskopů:


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !