Nejlepší velikonoční beránek?Nejlepší velikonoční beránek? MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Jak vyfouknout velikonoční vajíčkoJak vyfouknout velikonoční vajíčko Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Velikonoční nadílka
Soutěžte s námi o 350 skvělých výher
do startu zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 19.03. 2024
Dnes má svátek Josef
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Vodnář - roční horoskop na rok 2022

26. 12. 2021 | Horoskopy

Vodnář (21. 1. - 20. 2.)


S příchodem nového roku vzrůstají naše naděje a šance začít novou kapitolu svého života. Všichni si klademe stejnou otázku, zda nás konečně čekají lepší časy. Přinese nám rok 2022 konečně klid? Jak na tom budeme s prací? Bude se nám dařit v lásce a partnerských vztazích? Změní se naše finanční situace k lepšímu?

Vodnář - roční horoskop na rok 2022


Láska a vztahy

Lásku a harmonii v partnerském vztahu si budete muset zasloužit a vynaložit nemalé úsilí. Netrvejte na každém názoru, častěji se s partnerem raďte a hlavně komunikujte. Je důležité si ujasnit, co od vztahu očekáváte a spolu s partnerem si otevřeně promluvte, abyste zjistili, na čem jste a co naopak očekává on. V roce 2022 bude zkoušena vaše trpělivost, nedořešené problémy s příbuznými nebo se sousedy mohou přerůst v nepříjemný konflikt. Nezadaní Vodnáři zatouží po vážném vztahu, kterému budou nahrávat horké letní měsíce. Dovolená v zahraničí může přinést nezapomenutelné seznámení.

Práce a kariéra

V roce 2022 se můžete těšit na pracovní postup a rozvoj osobnosti, díky kterému budete mnohem vyrovnanější než dříve. Nic však nebude zadarmo, nejprve budete muset překonat několik překážek, ale o to větší odměna na vás bude čekat. Stojíte-li o zásadní změny ve svém profesním životě, s rozhodováním počkejte až na podzimní měsíce, kdy vaše úvahy, ale i činy budou podpořeny silou planet ve vašem znamení. Závěrem roku můžete očekávat zajímavé pracovní nabídky.

Finance

Bude se vám celkem dařit, můžete očekávat nemalé pracovní úspěchy a s tím i související finance. Ale něco za něco, za vzestupem kariéry a hmotných statků se může skrývat přetížení a stres, proto nezapomínejte odpočívat! Pokud si potřebujete půjčit peníze, tak jen na dlouhodobé projekty a investice. Buďte opatrní, nenechte se přesvědčit do něčeho, k čemu již od počátku nemáte důvěru. Držte se zdravého selského rozumu.

Zdraví

Vodnáři by se měli naučit poslouchat své tělo a dávat mu přesně to, co potřebuje. Jen tak se vyhnou zbytečným zdravotním problémům. Na začátku roku budete mít oslabenou imunitu a může vás potrápit nachlazení či chřipka. Zvýšenou pozornost po celý rok věnujte zádům. Dlouhé a chladné podzimní dny, ve kterých ubývá světlo, budou ve vás vyvolávat pesimistickou náladu. Nezapomínejte, že pravidelná strava, pohyb a pozitivní duševní rozpoložení je základem zdraví.

Hvězdy vám radí!

Milí Vodnáři, jste pracovití, ale postrádáte dostatek trpělivosti, bez které své cíle jen těžko zrealizujete. Pokud se vám nedaří, vaším největším nepřítelem je, že snadno podléháte rezignaci a nedokážete náležitě využít svojí originalitu. Zachovejte nadhled, jen tak můžete dostat tam, kam chcete!


Vodnář - horoskop na rok 2022

Roční horoskop na rok 2022:

Roční horoskop na rok 2022 - Beran

Roční horoskop na rok 2022 - Býk

Roční horoskop na rok 2022 - Blíženci

Roční horoskop na rok 2022 - Rak

Roční horoskop na rok 2022 - Lev

Roční horoskop na rok 2022 - Panna

Roční horoskop na rok 2022 - Váhy

Roční horoskop na rok 2022 - Štír

Roční horoskop na rok 2022 - Střelec

Roční horoskop na rok 2022 - Kozoroh

Roční horoskop na rok 2022 - Vodnář

Roční horoskop na rok 2022 - Ryby



 
Znáte dobře svého partnera? Vyzkoušejte náš Partnerský horoskop



Autorka ročních horoskopů:


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !