Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 20.04. 2024
Dnes má svátek Marcela
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Kozoroh - roční horoskop na rok 2022

26. 12. 2021 | Horoskopy

Kozoroh (22. 12. - 20. 1.)


S příchodem nového roku vzrůstají naše naděje a šance začít novou kapitolu svého života. Všichni si klademe stejnou otázku, zda nás konečně čekají lepší časy. Přinese nám rok 2022 konečně klid? Jak na tom budeme s prací? Bude se nám dařit v lásce a partnerských vztazích? Změní se naše finanční situace k lepšímu?
 


Kozoroh - roční horoskop na rok 2022



Láska a vztahy

Horoskop na rok 2022 vám předpovídá dynamický partnerský život. Budete mít hodně prostoru pro upevňování dlouhodobých vztahů, ale také vás vztahy mohou trochu potrápit. Rozhodnutí, která v průběhu roku uděláte, přímo určují váš další život. Zvláště měsíc duben bude obdobím překvapivých změn. Snažte se co nejvíce času trávit s rodinou a přáteli. Naučte se ovládat hněv a neztrácejte nervy u maličkostí. Na nezadané Kozorohy se usměje štěstí v podobě perspektivní známosti. V období léta se objeví hned několik potenciálních partnerů, ale pozor, abyste nepřebrali.


Práce a kariéra

V práci vás čeká období, kdy se budou střídat úspěchy a problémy. Hned na začátku roku vás ovládne pocit, že se vám nic nedaří a musíte změnit pracovní místo. Vše si dobře rozmyslete a nic neuspěchejte. Vhodný čas přehodnotit vaše pracovní postavení a kariéru nastane až v měsíci červnu. Předpověď na rok 2022 vám přináší varování, abyste „neusnuli na vavřínech“. Pokud chcete dosáhnout úspěchu, budete muset pracovat svědomitěji než dříve. Pozor si dejte i na impulzivní jednání, přinese vám to jen konflikty. Poslední měsíce roku přejí nastartování nových projektů a vlastní seberealizaci.

Finance

Po finanční stránce na tom budete poměrně dobře, svoji práci a vydělávání peněz berete nesmírně vážně. Jste bystří a podnikaví a víte, jak peníze vydělat a udržet, ale také zmnohonásobit. Záleží vám na dobré životní úrovni a dovedete se o svůj majetek vzorně starat. Ale nebuďte přehnaně skromní ohledně platu, nebojte se požádat o jeho zvýšení. Pokud možno vyhněte se větším investicím nebo půjčkám, zkomplikovalo by vám to život.

Zdraví

Nejlepší radou pro vaše znamení je udělat si konečně čas sami na sebe a všímat si všech varovných signálů, které pocítíte. Již od počátku roku zaveďte do svého života nový řád, začněte pravidelně cvičit, zaměřte se na svojí životosprávu a spánek. Pozor na prochladnutí, mohou se přidat i problémy s ledvinami a močovými cestami. Během jarních měsíců buďte obezřetní, planetární vlivy mohou ovlivnit i určité tendence k větší úrazovosti. Napjaté planetární konstelace budou pokračovat i během května, buďte opatrní v silničním provozu. Letní měsíce vás zlákají k dovolené, na červenec si naplánujte kratší pobyty a prodloužené víkendy, pro delší dovolenou je vhodnější měsíc srpen.

Hvězdy vám radí!

Milí Kozorozi, neuzavírejte se do sebe a naučte se o svých problémech mluvit. Nebojte se svobodně a nahlas říkat svoje názory. Nebojte se odhalit své nitro, buďte na světě pro druhé a otevřte se životní radosti.


Kozoroh - horoskop na rok 2022

Roční horoskop na rok 2022:

Roční horoskop na rok 2022 - Beran

Roční horoskop na rok 2022 - Býk

Roční horoskop na rok 2022 - Blíženci

Roční horoskop na rok 2022 - Rak

Roční horoskop na rok 2022 - Lev

Roční horoskop na rok 2022 - Panna

Roční horoskop na rok 2022 - Váhy

Roční horoskop na rok 2022 - Štír

Roční horoskop na rok 2022 - Střelec

Roční horoskop na rok 2022 - Kozoroh

Roční horoskop na rok 2022 - Vodnář

Roční horoskop na rok 2022 - Ryby





Znáte dobře svého partnera? Vyzkoušejte náš Partnerský horoskop


Autorka ročních horoskopů:



Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !