Nejlepší velikonoční beránek?Nejlepší velikonoční beránek? MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Jak vyfouknout velikonoční vajíčkoJak vyfouknout velikonoční vajíčko Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Velikonoční nadílka
Soutěžte s námi o 350 skvělých výher
do konce zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 28.03. 2024
Dnes má svátek Soňa
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Lev - roční horoskop na rok 2022

26. 12. 2021 | Horoskopy

Lev (23. 7. - 22. 8.)


S příchodem nového roku vzrůstají naše naděje a šance začít novou kapitolu svého života. Všichni si klademe stejnou otázku, zda nás konečně čekají lepší časy. Přinese nám rok 2022 konečně klid? Jak na tom budeme s prací? Bude se nám dařit v lásce a partnerských vztazích? Změní se naše finanční situace k lepšímu?
 


Lev - roční horoskop na rok 2022

 

Láska a vztahy

V tomto roce můžete stát častěji na „křižovatce“ lásky. V první polovině roku budou partnerské konstelace velmi napjaté, což vám zkomplikuje život. Navíc osud vám do cesty pošle různá pokušení a zvýšený zájem druhého pohlaví. Bytostně potřebujete, aby vás stále někdo obdivoval, ale pokud žijete v relativně spokojeném svazku, neměli byste pokoušet svůj osud. Spíše se více věnujte svému partnerovi, může se cítit zanedbávaný. Jste-li nezadaní a neměli jste dosud štěstí potkat životního partnera, mějte se na pozoru. V letních měsících jsou vám planety nakloněny a přejí lásce.

Práce a kariéra

Po hektickém konci roku budete mít pocit, že vaše kariéra stagnuje a vy budete zvažovat, zda podniknout nějaké kroky. Nebojte se trochu zariskovat! Vyvarujte se však jednoduchých řešení, které se vám budou nabízet. Svět není černobílý, nejsou jen hodní a zlí lidé, stejně jako nejsou jen dobrá a špatná řešení. Pokud jde o vaši kariéru, podle horoskopu se konečně dočkáte zaslouženého ocenění a odměny, ti nejpilnější z vás se mohou dočkat i pracovního postupu. Zvlášť příznivé budou letní měsíce.

Finance

Lvi mají rádi hezké věci a jsou ochotni utrácet za kvalitu a luxus. Peníze pro vás hodně znamenají a někdy jejich funkci přeceňujete a naivně se domníváte, že za peníze lze koupit vše. Finančně na tom budete dobře po celý rok, po mnoha letech si v létě dopřejete nákladnou exotickou dovolenou. Je vysoce pravděpodobné, že se na vás obrátí někdo z vašich přátel s prosbou o finanční výpomoc, ale peníze půjčte jen důvěryhodné osobě, jinak se nevyhnete zklamání.

Zdraví

V oblasti zdraví máte po celý rok příznivé konstelace, což s sebou nese dobrou kondici. Nicméně drobné zdravotní potíže se mohou projevit. Stres, práce pod tlakem a zvýšená únava se může objevit na jaře, na podzim budete bojovat s problémy s trávením. Pravidelně do svého života zařaďte odpočinek, masáže, saunu či vycházky do přírody. Bude prospěšné, pokud si naplánujete dovolenou v časovém předstihu, abyste se měli na co těšit. Pak si ji mnohem lépe užijete, vaše psychika tím jenom získá.

Hvězdy vám radí!

Milí Lvi, nebuďte tolik samolibí, řešte svoje problémy alespoň občas kompromisy a zbytečně nelpěte na svých názorech a postojích. Uvědomte si, že bez tolerance k druhým lidem promarníte mnoho příležitostí, které by vás mohly obohatit.


Lev - horoskop na rok 2022

Roční horoskop na rok 2022:

Roční horoskop na rok 2022 - Beran

Roční horoskop na rok 2022 - Býk

Roční horoskop na rok 2022 - Blíženci

Roční horoskop na rok 2022 - Rak

Roční horoskop na rok 2022 - Lev

Roční horoskop na rok 2022 - Panna

Roční horoskop na rok 2022 - Váhy

Roční horoskop na rok 2022 - Štír

Roční horoskop na rok 2022 - Střelec

Roční horoskop na rok 2022 - Kozoroh

Roční horoskop na rok 2022 - Vodnář

Roční horoskop na rok 2022 - Ryby





Znáte dobře svého partnera? Vyzkoušejte náš Partnerský horoskop


Autorka ročních horoskopů:


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !

Zajíc