Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Středa 24.04. 2024
Dnes má svátek Jiří
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Zábavní parky - ráj pro děti

20. 05. 2012 | Evropa
Víte, jaký program na víkend vaše děti nejvíce potěší? Každé dítě má samozřejmě trochu jiný vkus, ale výletem do zábavního parku zaručeně nic nezkazíte. Kdo by se totiž nechtěl podívat do světa pohádek, her a zábavy. V sousedním Německu je např. zábavních parků celá řada a každý z nich letos přináší pár novinek.

Legoland Německo slaví deset let zábavy a dobrodružství


„Rok 2012 je pro LEGOLAND Deutschland v bavorském Günzburgu výroční. U příležitosti desetiletého fungování jsou připraveny velkolepé oslavy,“ říká Pavla Sotonová z cestovní kanceláře. „Hosté se mohou těšit na nejrůznější představení, narozeninová překvapení a také na novou atrakci, která návštěvníky doslova vynese do vzduchu. Jmenuje se „Flying Ninjago“ a zažijete na ní dobrodružství turbulencí ve výšce 22 Zábavní parky - ráj pro dětim."

Legoland potěší zejména milovníky proslulé stavebnice. Modely z více než 50 milionů kostiček LEGO se nacházejí na území velikosti 26 fotbalových hřišť. Naleznete tu osm tematických oblastí s více než padesáti atrakcemi. Například horskou dráhu, na níž pojedete rychlostí 60 km/hod., dvanáctimetrový vodopád nebo setkání s ohnivým drakem. Malí badatelé mohou obdivovat žraloky a rejnoky v podvodním světě nebo se mohou vydat na expedici do hluboké exotické džungle.

Europa-park s mnoha lákavými atrakcemi


Europa-park je dnes největším zábavním parkem Německa a na jednom místě nabízí výběr z mnoha evropských zajímavostí. Na rozloze 85 hektarů najdete více než 100 strhujících atrakcí. Můžete zde zažít bleskové zrychlení z 0 na 100 km/hod. za 2,5 vteřiny na dráze „Blue fire Megacoaster“, rodinnou objevnou cestu po sopečném ostrově Island nebo poznávat svět divokých pirátů z Batávie z opravdového voru. Novinkou je gigantická dřevěná horská dráha, která je 1050 m dlouhá, dosahuje výšky 40 m a poletíte na ní rychlostí přes 100 km. Další novinkou je zážitkový hotel ve stylu Nové Anglie.

Heide Park Resort pro malé i velké piráty


Heide Park Resort se nachází nedaleko Hamburku, patří mezi nejstarší a zároveň nejkrásnější parky v Německu a celý je laděn do pirátské atmosféry. V loňské sezóně atrakce parku obohatila podmořská příšera Krake a pro letošní sezónu byla tato atrakce rozšířena o téměř hororové prvky. A pokud jsou vaše děti nadšeny piráty z Karibiku, budou se zde cítit jako doma. Mohou bránit poklidnou atmosféru zálivu proti vodním obludám či suchozemským krysám. Dokonce se zde můžete ubytovat v nefalšovaném pirátském hotelu.


Zdroj: CK Neckermann

Alena B.
ChytráŽena.cz


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Zábavní parky - ráj pro děti:

Zábavní parky - ráj pro děti
Zábavní parky - ráj pro děti
Zábavní parky - ráj pro děti
Zábavní parky - ráj pro děti
Zábavní parky - ráj pro děti
Zábavní parky - ráj pro děti
 
Čtěte také



Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
pro děti určitě bezvadné...
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles