Nejlepší velikonoční beránek?Nejlepší velikonoční beránek? MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Jak vyfouknout velikonoční vajíčkoJak vyfouknout velikonoční vajíčko Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Velikonoční nadílka
Soutěžte s námi o 350 skvělých výher
do konce zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 28.03. 2024
Dnes má svátek Soňa
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Dbejte na zdraví močových cest!

19. 03. 2012 | Nemoci
-Komerční sdělení-

Teploty nad nulou nás lákají k odložení zimního oblečení. Než vklouznete do lodiček a baloňáku, pořádně si to rozmyslete. Vyplatí se ještě počkat, až bude opravdu teplo, protože jinak riskujete nachlazení a problémy s močovými cestami. Kdo se s tímto zdravotním problémem setkal, může jistě potvrdit, že nejde vůbec o nic příjemného.

Věty jako „vezmi si košilku, ať ti nenastydnou záda“ nebo „vezmi si ponožky, ať neprochladneš od nohou“ jsme slýchaly už jako malé holky. Babičky a maminky však věděly, co říkají! Nastydnutí močových cest je totiž onemocnění, které postihuje hlavně ženy. Lékaři dokonce potvrzují, že alespoň jednou za život potká každou druhou z nás. Počátky potíží se projevují tlakem v podbřišku a bedrech a častým močením, jež provází pálení a řezání.

O co jde?

Ve většině případů jsou příčinou potíží močových cest bakterie Escherichia coli, které se vyskytují v lidské stolici. Jakmile se však dostanou do pochvy nebo do močového ústrojí, přemnoží se tam a vyčerpávají imunitu močového systému. Pak už stačí třeba jen prochladnout a problém je na světě. Stejně negativně ale může působit nízký příjem tekutin, snížená imunita, přehnaná nebo naopak špatná hygiena, střídání sexuálních partnerů a řada dalších faktorů. A proč se cystitida týká především žen? Je to díky fyziologii pohlavních orgánů. Močová trubice je totiž se svými přibližně pěti centimetry třikrát kratší než u mužů. Tak se mohou bakterie dostat do měchýře daleko snadněji.

Myslete na prevenci!

Nepříjemným problémům s močovými cestami můžeme předcházet. Nejdůležitější je dodržování pravidelného pitného režimu a správných hygienických návyků. Velmi efektivní je užívání brusinek, a to v jakékoli podobě. Obsahují totiž vysoké procento účinných látek proantokyanidinů – zkráceně PAC, které bakterie jednoduše vyplaví z těla dříve, než mohou způsobit problémy. Efektivní je užívat brusinky v podobě doplňků stravy, které nám zaručí díky svým koncentrovaným extraktům optimální dávku účinné látky. Mezi velmi oblíbené patří produkty řady Urinal obsahující vysoce kvalitní extrakt z brusinek s klinicky ověřeným účinkem*.

Co nabízí Urinal?

Doplňky stravy Urinal od Walmarku obsahují vysoké koncentrace výtažků z brusinek velkoplodých. Z nabídky této značky si můžete vybrat přesně ten přípravek, který vám bude vyhovovat. Každopádně si můžete být jisti, že tyto doplňky obsahují pouze přírodních látky a jsou bez vedlejších účinků. Díky svému složení pomáhají zabraňovat uchycení bakterií na stěnách močových cest a přispívají k vyplavování bakterií ven z organizmu.

Který z produktů řady Urinal je pro Vás nejvhodnější?

doplněk stravy

Urinal AkutUrinal Akut®

Urinal Akut® doporučujeme užívat v prvních dnech potíží s močovými cestami a podle intenzity problémů můžete očekávat jeho účinek obvykle již od prvního dne podání přípravku. Jde o silně koncentrovaný výtažek z brusinek velkoplodých, který má absolutně nejvyšší koncentraci brusinek na českém trhu – jedna tableta obsahuje 338 400 mg plodů čerst vých brusinek.
doplněk stravy

UrinalUrinal®

Doplněk stravy určený pro pravidelnou péči o močové cesty. Urinal doporučujeme užívat během období s vyšší náchylností ke vzniku problémů s močovými cestami a postačí Vám užít 1 tobolka denně. V případě užívání této formy prostředku jako součást léčby akutního stavu, doporučujeme denní dávku zvýšit na maximálně 3 tobolky denně.
doplněk stravy
Urinal sirup

Urinal Sirup®

Novinkou v portfoliu celé řady je tekutá sirupová forma určena pro pravidelnou péči, vhodná zejména pro ty z vás, kteří neradi polykáte tablety. Jeho velkou výhodou je možnost podání i dětem již od 1 roku a jeho výborná chuť. Sirup můžete ředit s vodou a připravit si tak velmi chutný nápoj, který se stane oblíbenou součásti vašeho pitného režimu. Tento produkt však není vhodný pro diabetiky.

Všechny produkty řady Urinal jsou nenávykové, přírodní a šetrné k vašemu zdraví. Jsou vhodné i pro těhotné a kojící ženy.

*Valentova K. et al. Biosafety, antioxidant status and metabolites in urine after consumption of dried cranberry juice in healthy women: A pilot double-blind placebo controlled trial. J Agric Food Chem 2007, Apr 18;55(8):3217-24.


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj


Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
Na výrobcích Walmark mám ráda, že za věrnost člověk získává odměny. Proto pokud chci nějaký potravní doplněk, většinou preferuji jejich značku.
Obrázek uživatelky
profil
Smajlíkposílači díky, posílej tak dálSmajlík
Obrázek uživatelky
profil
padá to teda úplně naprd, velký prodlevy ...
Obrázek uživatelky
profil
no já tak možná ještě 2,nejvejš 3 ,nebude moc bodíčků,nemám tolik času a ještě mě to padá i PO PŮL HODINĚ,DĚSNÉ!!!
Obrázek uživatelky
profil
to jich máš víc než já....ale mám ještě něco v zásobě...
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles

Pomlázka