8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek?
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
pondělí 29.04. 2024
Dnes má svátek Robert
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Dva v kravatě - nová gurmánská show na TV Paprika

16. 06. 2009 | Televizní tipy
Také si rádi dáte pizzu, i když víte, že to není právě nejzdravější jídlo? A také si ji vychutnáte daleko více, když Vám jí dovezou až do domu? A co když Vám ji doveze známý český moderátor Jan Rosák?

V roli poslíčka se představí společně se svým kolegou kuchařem Michalem Nikodemem v novém pořadu TV Paprika Dva v kravatě. Tato show Dva v kravatě bude zcela jiná, než ty, které jsme dosud mohli na televizních obrazovkách vidět. Jedná se zcela nový originální formát natočený výhradně pro TV Paprika.

Jistě všichni známe princip donášky jídla až do domu. A o to půjde i v tomto pořadu. Vaši objednávku sice Jan Rosák vyslyší, ale zároveň vás překvapí zajímavou nabídkou. Nabídkou, která se neodmítá. A sice že místo pizzy pro vás kuchař Michal Nikodem vymyslí a připraví nějakou lehkou a zdravou pochoutku.

Dva v kravatě - nová gurmánská show na TV PaprikaRozhodnutí je jen na vás. A co to bude? Zavolejte naší donáškovou službu a nechte se překvapit! Příprava jídel samozřejmě nezůstane divákům utajena a na závěr uvidíme reakce strávníků na známého poslíčka a pokrmy, které nakonec přinese.


Podaří se Janu Rosákovi přesvědčit milovníky pizzy, aby dali přednost např. salátu? To, zda v tomto boji obstojí, můžete sledovat v pořadu Dva v kravatě, který vysílá TV Paprika každé úterý od 21,30 hod. Okořeňte si úterní večer porcí dobrého jídla a zábavy!


A na závěr vám přínášíme dva gurmánské tipy z pořadu Dva v kravatě:
Jehněčí kolínko
Kotleta s bylinkovou krustou

Zdroj: TV Paprika

Lydias
ChytráŽena.cz


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj


Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !