Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Rebarborový koláč - nejoblíbenější receptyRebarborový koláč - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Léto - čas jahodLéto - čas jahod
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Neděle 19.05. 2024
Dnes má svátek Ivo
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Na co si dát bacha v zahraničí

12. 06. 2010 | Vaše tipy

Říká se, že jiný kraj, jiný mrav. Někde je ten mrav ale trochu zvláštní a člověk může jít do vězení i za maličkost. Mrkni na to, co ti hrozí v cizině!

Velká Británie: Dej si pozor, až budeš domů posílat pohled, aby ses nedopustila urážky Její výsosti. Když totiž nalepíš poštovní známku s hlavou britského krále či královny hlavou dolů, dopustíš se tím podle britského práva velezrady. V Liverpoolu nesmíš chodit nahoře bez. Legální by to bylo, jen kdybys byla prodavačkou ryb! Kousek vedle, ve Skotsku, mají také zajímavé zákony. Jestli někdo zaklepe u tvých dveří a požádá, abys ho pustila na záchod, ze zákona mu to musíš umožnit. A ještě jedna perlička. v městě Yorku je dovoleno zabít Skota, ale jen když je ozbrojen lukem a šípem.

Francie: Ráda se líbáš ve vlaku? Tak na romantické něžnosti na železnici v Paříži zapomeň, je to totiž přísně zakázáno! Za líbání dostaneš jen peněžitou pokutu, ale kdyby tě napadlo pomilovat se s přítelem na vlakových záchodcích, to už by jste šli za katr. A oba.

Itálie: Zákon říká, že dívky se jménem Marie nesmí dělat prostitutku. Znesvětily by tím jméno světice. Pokud se jmenuješ jinak, můžeš si v podstatě dělat, co chceš. Teda kromě převlékání se na pláži. Musíš si obléknout plavky někde, kde tě nikdo neuvidí. Nahota se totiž v Itálii nepovoluje. Pokud máš chuť se svléknout, počítej s tím, že na tebe kdokoli může zavolat policii.

Indonésie: Pokud pojedeš do téhle exotické země, zapomeň na masturbaci. Onanovat je tam totiž protizákonné. Kdyby tě přitom přistihli, může to skončit až popravou! Tvojí! A taky pozor na drogy. Pokud je u tebe najdou, můžeš taky dostat trest smrti. A nikoho nebude zajímat, že nejsou tvoje a že ti je třeba někdo podstrčil.

Lisabon: To je velmi zajímavé. Tady sice můžeš mít pohlavní styky se zvířaty, ale musí být opačného pohlaví. Pokud by byla stejného pohlaví, hrozí ti trest smrti.


                                                                                                                           Barusska – čtenářka

ChytráŽena.cz



Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
Hodnocení
Nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !