8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek?
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
pondělí 29.04. 2024
Dnes má svátek Robert
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Jak na střevní potíže?

13. 04. 2009 | Péče o tělo

Co dělat, aby vaše střeva nestávkovala


Obyčejné říhání či nadýmání dokáže člověku zkazit nejeden gurmánský zážitek a což už taková neústupná zácpa, nebo urputné bolesti břicha! Ty dokáží pokazit dovolenou, pracovní jednání, rande nebo výrazně omezit oblíbené aktivity ve volném čase. Odborníci radí v takových případech přehodnotit jídelníček a životný styl a dát tělu to co potřebuje ke správnému  trávení a vylučování. V praxi to znamená obohatit jídelníček o vlákninu, zakysané mléčné výrobky s probiotiky a přidat také pohyb, který pomáhá střevům se rozpohybovat.


Tři kroky ke zdraví

Odborníci tvrdí, že největším orgánem lidské imunity je střevo. Soustřeďuje se v něm totiž až sedmdesát procent imunitních buněk! I proto správně  fungující střeva neovlivňují jen potíže jako jsou zácpa, nadýmání nebo bolesti břicha, ale také naši obranyschopnost vůči infekcím či riziko celé řady civilizačních obtíží, ke kterým patří ateroskleróza cév, ischemická choroba srdeční, vznik mozkových příhod a vysoký krevní tlak, obezita, cukrovka a mluví se i o některých typech rakoviny. Pokud vaše střeva nefungují správně, je dobré jim pomoci například pomocí následujících třech jednoduchých opatření:

 

Lepicol1. Přehodnoťte svůj jídelníček. Přidejte do něj vlákninu v podobě zelenin, ovoce či cereálií, zakysané mléčné výrobky s probiotiky a omezte tučná, smažená a těžce stravitelná jídla.
2. Alespoň hodinu denně věnujte fyzické aktivitě. Ideální je cvičení, podle odborníků však mnohdy postačí i svižné procházky.
3. Začněte užívat Lepicol, účinné přírodní synbiotikum, které obsahuje nejenom zdraví prospěšné mikroorganismy (probiotika), ale i prebiotika, které podporují osídlování střeva probiotickými kulturami a tolik potřebnou rostlinnou vlákninu.

 

Právě díky probiotikům a prebiotikům je Lepicol vhodný i při takových potížích s vyprazdňováním, kdy nepomáhá ani dlouhodobější užívání vlákniny.

Kromě zlepšení trávení a činnosti střev podpoří i vaši obranyschopnost vůči celé řadě virových a bakteriálních infekcí. Na trhu je k dostání také Lepicol plus, který je obohacen i další potřebnou složkou k správnému trávení, kterou jsou enzymy a speciální přípravek určen pro děti. Více se o těchto produktech dozvíte na stránkách na www.zdravastreva.cz
 
DOBRÝ TIP:


Vyzkoušejte si Lepicol na vlastní kůži. Právě nyní poskytuje společnost ASP CZECH (výrobce Lepicolu) možnost vyzkoušet pozitivní účinky Lepicolu v 5ti denní sadě zdarma. O Lepicol  stačí zažádat formulářem na stránkách www.zdravastreva.cz nebo zavolat na tel. 775 707 246.



Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj


Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
Střevním potížím se nevyhne nikdo.
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles