Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 20.04. 2024
Dnes má svátek Marcela
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Jak se daří Markétě po 4 týdnech hubnutí? První kila jsou dole!

24. 07. 2021 | Diety
-Komerční sdělení-

Život v pandemii se dotkl i Markéty. Musela se postarat o rodinu, dětem pomáhat s úkoly a na sebe jí už nezbyl žádný čas. Díky redakční výzvě s KetoMix dietou si dopřála pravidelný režim, s jídlem na sebe už nezapomíná a dokonce se jí i zvětšily porce. Dříve nebyla zvyklá tolik jíst. Co se pro ní ještě změnilo a jak se cítí po 4 týdnech diety?


Markéta

Věk: 39
Aktuální váha: 115,4
Výška: 174
Ráda by zhubla: zatím alespoň na 106 kg


Markéta je maminkou tří krásných dětí. A přála by si tu pro ně být v plné síle. Ovšem po třetím těhotenství se jí dosud nepodařilo shodit nabraná kila. Ještě před dvěma lety, když se jí narodilo druhé miminko, dokázala svépomocí zhubnout 10 kilo. Ale po třetím přírůstku do rodiny se jí to už nepodařilo. A tak balancuje na své váze plus mínus dvě kila a níž se to neposouvá. Nepomohla tomu ani situace v době pandemie, kdy byla všechna sportoviště a fitness centra většinu času zavřená.

hubnutí paní MarkétyZměnilo se pro vás něco v období pandemie?
Období pandemie pro mě změnilo kompletně můj dosavadní životní rytmus. byla jsem zvyklá trávit čas minimálně dvakrát týdne cvičením a nebo s přáteli. Nabíjelo mě to pozitivní energií, kterou jsem mohla dál předávat. Najednou jsem měla všechny doma. Všichni potřebovali něco jíst, pomoct s učením a úkoly. To souviselo s obíháním uzavřeného města a sháněním i A4 papíru, který se stal najednou vzácností. Musela jsem se starat o rodinu, prát jim a vařit. A do jsem i já onemocněla a následně se prala s následky COVID-19, které mi komplikovaly běžné činnosti a zároveň starost o rodinu. Znovu jsem to začala zvládat, když jsem se chodila procházet. Chodila jsem po nocích, když jsem měla uspané děti, a obcházela jsem lampy ve vesnici. Alespoň třikrát týdně na hodinku jsem se chodila procházet ven, na čerství vzduch.
 
Před 4 týdny jste dostala od redakce produkty KetoMix diety, jak jste s nimi spokojená?
Musím říct, že to pro mě bylo velké překvapení. Nejdříve jsem se musela zorientovat v jídelníčku, abych věděla, co mohu a nemohu jíst. Jen jsem ne začátku neznala informaci, že denní příjem sacharidů je 50 g. A to je pro rýpala jako já podstatné. Od té chvíle jsem se ale už  pustila do toho a objevovala co všechno mám v balíčku. Byla to pro mne krabice plná překvapení. Měla jsem tam nachos, sušenky, pečivo apod. Moc mi chutná koktejl, je jediný svého druhu, který mi chutná bez sladké příchutě. Nejsem totiž favoritem sladkých chutí, a tak jsem za něj byla moc ráda. Navíc onemocnění s COVID mi změnilo chutě. Od té doby mi vyhovuje do sebe kopnout rozmíchanou polévku a pak baštit proužky kedlubny či jiné zeleniny. Na začátku jsem měla problém s množstvím a velikostí porce. Na rozdíl od ostatních ve facebookové skupině mi toho jídla přišlo moc. Jako problém se ukázalo i množství vody, které jsem musela během dne vypít. Objem 2,5 litru byl na mě zkrátka moc. Dost mi ale pomohly šejkry KetoMix, které jsou krásné, ale zároveň praktické. Naměřila jsem si vždy 500 ml vody a vypila. A ve druhém jsem si mohla zároveň připravit jídlo.

Zkoušíte z jídel připravovat i nějaké recepty? Pokud ano, čím a kde jste se inspirovala?
Mám ráda cuketové placičky, kyselo, houbovou polévku, palačinky, segedínský guláš bez knedlíků a zapečenou zeleninu. Často si v troubě dělám i dělám zapečené houby. Jinak receptům moc neholduji, mám ráda rychlou přípravu. Ještě mi trochu schází i chuť a kvůli častým migrénám jsem ráda za to, když něco rozkoušu.

Jaká je vaše aktuální váha? Podařilo se vám zhubnout? Případně kolik?
Za 4 týdny se mi podařilo zhubnout úžasných 7,5 kg! Nejraději bych za to krásné číslo přidala skákajícího smajlíka až do nebe! V minulosti jsem vždy balancovala na váza + - 2 kg.

Měříte si i úbytky v cm?
Ne, váha i metr je pro mě zatím psychický nepřítel. Vyhýbám se jim a vážím se pouze tehdy, když nikdo není doma. Maximálně jednou týdně. Své výsledky vidím na oblečení, kalhoty mi kloužou dolů a i bříško se pomalu zmenšuje.

Jak vaši změnu jídelníčku a postavy vnímá vaše okolí, jaké jsou jejich reakce?
Okolí zatím mé změny nezaznamenalo. Není divu při moji startovací váze. Ale mluvím s nimi o tom, a diví se, že i bez cvičení jsem shodila už tolik kilo. Jejich zájem stoupá. Rádi by také dietu vyzkoušeli, ale bohužel pro většinu je už pozdě. Dietu nemohou vyzkoušet kvůli zdravotní problémům, což mě i je velmi mrzí. A zbytek známých chodí ochutnávat a pročítat kuchařky.

Máte před sebou ještě další 4 týdny hubnutí, čeho si přejete v tomto období dosáhnout?
Moc bych si přála celkem shodit 9,4 kg. Ale i dalších 5 kg pro mě bude krásných a určitě to nezabalím! Pomalu a jistě se blížím k cíli. Jen se obávám, že to nepůjde tak snadno. Protože mi v těchto teplech hodně otékají nohy a s tím mám problémy od prvního porodu. Ale ostatní lidé z facebookové skupiny a jejich příběhy mne ohromně motivují. Když vidím jejich fotografie, některé mám dokonce stažené v mobilu, a když mě přepadá splín, prohlížím si je a dodávám si odvahu to vydržet. A funguje to.

Na co se těšíte?
Vidím na sobě, že mi je oblečení volnější. A už si plánuji, jak si koupím krásné šaty, když to všechno vydržím. V mé aktuální velkosti nic krásného na sebe neseženu. Mým největším cílem je potom konečná plastika břicha, a to když bych se dostala na vysněnou váhu 70 kg.


Čtěte také první článek o jejich začátcích:



Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Pouze přihlášení mohou vkládat komentáře. Přihlásit se.

Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
Držím palceSmajlík
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles