MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Rebarborový koláč - nejoblíbenější receptyRebarborový koláč - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 17.05. 2024
Dnes má svátek Aneta
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Mé setkání s čarodějkou

25. 04. 2012 | Vaše příběhy
Přestože už jsem dávno dospělá (a doufejme, že taky rozumná), ještě pořád věřím na kouzla a čáry.  Jsem též přesvědčená, že každý z nás umí tak trochu čarovat a přivolat si tak to, co si nejvíc přeje. Ale za jakou cenu a v jaké podobě, to už je jiná věc. Doma se mi sice trochu posmívají, ale ať si o tom myslí, co chtějí. Já si do toho mluvit nenechám.

Tuhle nedávno jsem šla po ulici. Byl hezký slunečný den, trochu mrzlo. Zamyšlená a zachumlaná do péřové bundy na cestě za mojí kamarádkou (na dobré kafíčko) jsem koutkem oka zahlédla ženu s tmavými vlasy a černýma očima. Byla moc krásná. Hezky se na mě usmála a zničeho nic mi předpověděla budoucnost. Jen tak. Zůstala jsem stát jak opařená, stačila jsem však poděkovat, než paní zmizela.

Mé setkání s čarodějkouPověděla mi samé hezké věci, a proto jsem na to musela celý den myslet. Byla jsem za to ráda, protože i kdyby se její předpověď nevyplnila, ta paní mi zvedla náladu. A teď si možná říkáte – tak vyplnilo se to nebo ne? Abych pravdu řekla, sama nevím. Od té doby, co jsem ji potkala, se stala spousta věcí, malých i velkých, hezkých i méně hezkých. Schválně neříkám, že se staly i ošklivé věci. Vždycky to totiž může být i horší. Snažím se myslet pozitivně a těším se, že se třeba její předpověď pomalinku plní. Možná bych tomu i sama mohla nějak pomoci, jenže nevím jak. Tak se raději nechám překvapit. Jen abych na tu předpověď dočista nezapomněla.

Žádnou jinou čarodějku už jsem od té doby v našem městě nepotkala, ale začala jsem se zajímat i o jinou záhadu. A to konkrétně o anděly. Věřím, že všichni nějakého máme a někteří lidé tvrdí, že s nimi dokonce komunikují. Ráda bych věděla, jak právě můj anděl vypadá. Vlastně ani nezáleží na tom, jestli je hezký, jsem ráda, že ho mám. A taky jsem ráda, že se takové věci dějí.

jitka46 - čtenářka
ChytráŽena.cz


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 
Čtěte také



Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
podobné názory ako Ty mám aj jaSmajlík
Obrázek uživatelky
profil
Ja na čarodejnice neverím. Ale článok som si prečítala rada.
A ak máme nejakých anjelíčkov strážničkov, tak nám všetkým prajem, aby nás strážili dobre a dlho.
Obrázek uživatelky
profil
...věřím, že něco mezi nebem a zemí existuje, ať tedy ti naši strážní andělé nad námi drží ochranou ruku každou vteřinuSmajlík
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles