Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 25.04. 2024
Dnes má svátek Marek
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Péče o vlasy v létě

26. 07. 2007 | Péče o vlasy

Léto je tu! Huráá!! Také se tak slyšíte? Ale vaše vlasy si spíš říkají, už je to zase tady. Každá se ráda opalujeme, plaveme, jezdíme na kole a věnujeme se dalším letním aktivitám. Kdo by také odolal tomu nádhernému sluníčku a teplíčku, na které čekáme tak dlouho?!


Také jste typ ženy, co od vody odchází, až když je jako bronz? Tak to nejste určitě sama! Určitě každá používáme různé kosmetické přípravky abychom ochránily naši kůži, kterou v létě vystavujeme těm úmorným vedrům.


Ale co naše vlasy? Na ty také nesmíme zapomínat i oni v létě trpí. Protože v létě jsou nejvíce na ráně negativním vlivům jako je právě sluníčko, chlorovaná voda, mořská sůl, déšť nebo i pouhý průvan. Proto dbejte na jejich ochranu stejně tak, jako na vaši jakoukoliv jinou část těla.


Několik možností, jak Vaše vlasy ochráníte:

Péče o vlasy v létě

Pokrývka hlavy - klobouk, kšiltovka, šátek - možností je spousta, navíc vám učiní dvě služby. Bude sloužit i jako moderní doplněk k vašim věcem.


Vlasová kosmetika - není nic neznámého - spreje proti UV záření, gel proti sluníčku, lak, ochranné šampony, ošetřením pro vlasy je ale i kondicionér.
Barveným nebo odbarvovaným vlasům se doporučuje omezení chlorované a slané vody protože, kvůli negativním vlivům dostávají vlasy jinou barvu, hlavně blondýnky a trochu i zrzky. Proto je dobré si vlasy po takové koupačce opláchnout čistou vodou.
Ve větrném počasí si můžeme pomoci i culíkem. Pokud zvládnete jeho úpravu, vlasy se vám nepolámou a zacuchání předejdete.


A proto se doporučuje každý den pár minut o své vlasy pečovat. Také nezapomeňte v létě více konzumovat, ovoce a zeleninu- dodá potřebné vitamíny nejen tělu, ale i vašim vlasům.

A teď už hurá na pláž :-)


Eva Horníková
Chytrá Žena




Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj


Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
BUDU SE SNAŽUT TO DODRŽOVATSmajlík
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles