Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 18.04. 2024
Dnes má svátek Valérie
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Policie v akci 42: Ve víru vášně, bez autosedaček, podvodný fotograf a mnohem víc

18. 10. 2021 | Televizní tipy
Reální policisté, případy ukazující skutečný život a volání o pomoc. Příběhy z každodenní policejní praxe, ať už se jedná o drobné přestupky, ale i větší konflikty nebo podezření z trestných činů, přináší divákům pořad Policie v akci. Některé případy mohou sloužit jako varování, jak se nenechat podvést, i jako návod na to, v jakých situacích se na muže zákona obrátit. Jiné příběhy vyvolávají úsměv. Jsou i případy, kde není jiná možnost než pachatele zatknout a odvést na služebnu.

Nejlepší případy tohoto týdne:


Autosedačky

Hlídka Delta 101 projíždí ulicemi města, když si všimne vozidla, které má na zadním sedadle děti, jež evidentně nejsou v autosedačkách. Dívají se na policejní vozidlo, které jede za nimi, a mávají. Hlídka vozidlo zastaví a řidiče legitimuje. Je to děda dětí a říká, že jeli kousek a sedačky prostě nemá. Navíc je nemá rád, tvrdí, že se několikrát stalo, že se lidé při nehodě nedokázali odpoutat a v autě uhořeli. Dalším přestupkem je, že muž by měl mít brýle, které také v autě nenosí. Policisté mu na místě udělují pokutu.

Policie v akci 42: Ve víru vášně, bez autosedaček, podvodný fotograf a mnohem vícMladý stařík

Na linku 158 oznamuje sl. Roubalová, že přišla do Prahy za svým dědou, z dědova bytu se ozývá hudba, ale její děda neotvírá a dále nebere ani telefon, který pouze vyzvání. Ona má proto starost, zda se něco jejímu dědovi nestalo. Dívka hlídce sděluje, že přišla navštívit svého dědu Libora, který je vdovec a nemůže se na tohoto dozvonit ani dobouchat. Děda se má léčit se srdcem a ona má obavy, aby se dědovi něco nestalo. Policisté konstatují, že z bytu nikdo na zvonění ani klepání na dveře nereaguje. Z bytu je skutečně slyšet hlasitá hudba.

Policisté zvažují, zda ještě chvíli počkají, nebo budou na místo přivoláni hasiči k otevření bytu. Z vyššího patra vyjde soused oznamovatelčina dědy Martin Kalát a policistům sděluje, jak je rád, že jsou zde. Už prý sám chtěl volat na linku 158, že zde jeho soused (děda oznamovatelky) dělá bordel. Už delší dobu si zde pouští hlasitou hudbu a v bytě pořád někdo pobíhá a zpívá si. V tuto chvíli dveře bytu otevírá senior oblečený pouze v trenkách a tílku.

Tento se diví, co zde všichni dělají, a hlavně co zde dělá policie a jeho vnučka. Muž moc policisty nechce pustit do bytu a do bytu nechce pustit ani svou vnučku. Z bytu nakonec dále rychle vystupují dvě ženy oblečené velmi nalehko, a s mužem se loučí polibky. Všem na místě je jasné, co se v bytě dělo. Děda oznamovatelky zde měl dvojitou dámskou návštěvu a ve víru vášní neslyšel, že někdo klepe na dveře jeho bytu.

Na televizních obrazovkách se 18. 10. v 16.50 objeví další premiérové díly Policie v akci. Sledujte příběhy plné policejních zásahů i napětí. Každý všední den. Na Primě.


Zdroj, foto: Prima
Vendula Flassig Vrablová


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Pouze přihlášení mohou vkládat komentáře. Přihlásit se.

Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles