Nejlepší velikonoční beránek?Nejlepší velikonoční beránek? MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Jak vyfouknout velikonoční vajíčkoJak vyfouknout velikonoční vajíčko Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Velikonoční nadílka
Soutěžte s námi o 350 skvělých výher
do konce zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 28.03. 2024
Dnes má svátek Soňa
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Policie v akci 26: Milenka, nebo zlodějka, vyhozený manžel stanující před domem a mnohem víc

28. 06. 2021 | Televizní tipy
Reální policisté, případy ukazující skutečný život a volání o pomoc. Příběhy z každodenní policejní praxe, ať už se jedná o drobné přestupky, větší konflikty či podezření z trestných činů, přináší divákům pořad Policie v akci. Některé případy mohou sloužit jako varování, jak se nenechat podvést, i jako návod na to, v jakých situacích se na muže zákona obrátit. Jiné příběhy vyvolávají úsměv. Jsou i takové, kde není jiná možnost než pachatele zatknout a odvézt na služebnu. Také v tomto týdnu se Policie v akci bude muset postavit k mnoha případům. Jak si poradí s přestupky i trestnými činy? Zde malá ochutnávka:


Služební cesta


Na linku 158 volá jistá Bohunka Bařinová, která oznamuje, že u jejich sousedů probíhá hlasitá hádka a ona se obává, aby nedošlo k násilí. Na místo vyráží nejbližší hlídka. Bařinová na policisty čeká na ulici, nervózně přešlapuje a hledí do vedlejší zahrady. Na hlídku pak mává, evidentní klepna, která ví, kde se co v ulici šustne. Hned jim ukazuje na zahradu, odkud se skutečně line nepříčetný křik, který vede především ženský hlas. Oznamovatelka stihne podotknout, že sousedka Graplová si našla mladšího muže, kterého si vydržuje a asi jí byl nevěrný. Policisté děkují a odcházejí řešit hlasitý spor z vedlejší zahrady.

Policie v akci 26: Milenka, nebo zlodějka, vyhozený manžel stanující před domem a mnohem vícObhlížejí situaci. Z domu náhle vybíhá žena, která křičí na celé kolo, že příteli nebude sloužit, aby on jí byl přesto nevěrný, jakmile ona vyrazí z domu. Hlídka se snaží situaci zklidnit. Žena se představuje jako Vlaďka Graplová a vítá policisty s tím, že by je sama zanedlouho volala. Chce, aby policisté vyvedli muže stojícího opodál. Ten se jen omlouvá. Graplová vysvětluje, jak nevěru zjistila. Její partner nechápe. Z ložnice najednou vyjde žena jen v prádle, a tím je jasné, že nevěra opravdu proběhla. Graplová ženu začne fackovat, partner ví, že odpuštění se nekoná, pokusí se ještě o laciný výlev citů, ale má to marné. Graplové na věrnosti muže záleží, z předešlých vztahů má jen špatné zkušenosti. Odevzdaně si sedá na postel a brečí. Policisté vyprovodí nezdárného milence ven. Ten si sbírá pár svých věcí do kufru a zklamaně dům opouští. Tímto je případ uzavřen a policisté odjíždějí.

Skaut ve vilové čtvrti

Hlídka je přivolána do vilové čtvrti, kde se utábořil muž, který je ve stanu a hraje na kytaru. Muž vypadá, že na malém trávníčku spokojeně táboří. Tvrdí, že nedělá nic špatného, v domě přes chodník má trvalé bydliště. Sousedka vše vysvětluje. Muž tam opravdu bydlel, ale jeho žena si našla milence, manžela vyhodila z domu, a on se rozhodl, že tam bude stanovat. Sousedka uvádí, že je tam do noci hluk a smrad z toho, jak si vaří na vařiči.

Do toho přichází jeho manželka s přítelem a jsou rádi, že je na místě policie. Tábořící muž ženu oslovuje „miláčku“ a evidentně nechce místo opustit. Nechce se rozvádět a rád by se ženou vše urovnal. Žena se s ním ale bavit nechce. Policisté nechtějí řešit rodinné hádky, ale řeší zábor veřejného prostranství a vyzývají muže, aby svůj stan zabalil. Muž přestane být míru milovný a hlídku napadne. Je spoután a odvezen na služebnu k dořešení celého případu.

Na televizní obrazovky se 28. 6. 2021 v 16.55 vrací další premiérové díly Policie v akci. Sledujte příběhy plné policejních zásahů i napětí. Každý všední den. Na Primě.



Zdroj, foto: Prima
Vendula Flassig Vrablová


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj


Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !

Zajíc