Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 23.04. 2024
Dnes má svátek Vojtěch
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Policie v akci 25: Dítě uzamčené v autě, otec zbavený smyslů a mnohem víc

21. 06. 2021 | Televizní tipy
Reální policisté, případy ukazující skutečný život a volání o pomoc. Příběhy z každodenní policejní praxe, ať už se jedná o drobné přestupky, větší konflikty či podezření z trestných činů, přináší divákům pořad Policie v akci. Některé případy mohou sloužit jako varování, jak se nenechat podvést, i jako návod na to, v jakých situacích se na muže zákona obrátit. Jiné příběhy vyvolávají úsměv. Jsou i takové, kde není jiná možnost než pachatele zatknout a odvézt na služebnu. Také v tomto týdnu se Policie v akci bude muset postavit k mnoha případům. Jak si poradí s přestupky i trestnými činy? Zde malá ochutnávka:

Dítě v autě

Všímavý kolemjdoucí si všiml, že v zaparkované autě je zamčené dítě. Hlídka opravdu dítě v autě najde. Dítě je naštěstí při vědomí a policisté se v zájmu záchrany života rozhodnout auto otevřít bez vědomí majitele. Ve chvíli, kdy dítě miminko vyndávají, přichází rodiče a velice se diví, co policisté u jejich auta dělají. Brání se, že si jen odskočili. Hlídka navíc řeší technický stav vozidla, který je tragický. Zakazují řidiči, aby s vozem odjel, protože vůz má propadlou technickou kontrolu. Muž souhlasí s tím, že si zavolá odtah vozidla. Zanechání dítěte bude nutno hlásit na OSPOD.
Hlídka ovšem řidiči nevěří, že odtah zavolá a čekají opodál. Řidič opravdu do vozidla sedl a jel dál. Při dalším ztotožnění vyjde najevo, že řidič nemá ani řidičský průkaz, nemá doklady, chybí mu kupní smlouva na auto. Dítě v autě nemělo ani auto sedačku. Řidiče odváží hlídka i s dítětem na stanici k dalšímu řešení.

Policie v akci 25: Dítě uzamčené v autě, otec zbavený smyslů a mnohem vícPsycho otec

Policisté přijíždějí na místo, které označil telefonicky náhodný kolemjdoucí. Viděl muže, který je vykloněný z okna, křičí a vyhazuje věci. Na zahradě navíc zahlédl malé dítě. Policisté zjišťují, co se děje. Muž nevypadá, že je při smyslech a není schopen s policisty mluvit. Neustále volá jakousi Lenku a diví se, že na zahradě jsou vyházené věci, které z okna vyhazoval on sám.
Hlídka na základě toho volá záchranku a zároveň v domě nachází malého vyděšeného chlapce. Ten příliš nekomunikuje, ale tvrdí, že v domě bydlí ještě babička. Tu ale policisté nikde nemůžou najít. Muž začne být agresivní, tak je spoután a převezen do Bohnic k dalšímu vyšetření. Do toho přichází babička, která vysvětluje, že její syn přišel o práci a opustila ho přítelkyně. Tak toho na něj bylo moc. Chlapce si přebírá babička, ale policisté musejí informovat OSPOD.

Reální policisté, případy ukazující skutečný život a volání o pomoc. Příběhy z každodenní policejní praxe, ať už se jedná o drobné přestupky, ale i větší konflikty nebo podezření z trestných činů, přináší divákům pořad Policie v akci. Některé případy mohou sloužit jako varování, jak se nenechat podvést, i jako návod na to, v jakých situacích se na muže zákona obrátit. Jiné příběhy vyvolávají úsměv. Jsou i případy, kde není jiná možnost než pachatele zatknout a odvést na služebnu.

Na televizní obrazovky se 21. 6. 2021 v 16.55 vrací další premiérové díly Policie v akci. Sledujte příběhy plné policejních zásahů i napětí. Každý všední den. Na Primě.


Zdroj, foto: Prima
Vendula Flassig Vrablová


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj


Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !