Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Středa 24.04. 2024
Dnes má svátek Jiří
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Projekt redakční hubnutí s KetoMix: Kolik se Markétě podařilo zhubnout?

5. 09. 2021 | Diety
-Komerční sdělení-

Markéta je na konci naší společné cesty, ale v hubnutí bude pokračovat dál. Členka našeho projektu redakčního hubnutí se po osmi týdnech dostala téměř na svou cílovou váhu. I když to nebylo vždycky jednoduché, na cestě měla velké překážky, zabojovala a splnila si tak svůj sen.


KetoMix proměna: Markéta by si přála být zdravou maminkou. Ráda by se tak dostala pod 100 kilogramů




Markéta je maminkou tří krásných dětí. A přála by si tu pro ně být v plné síle. Ovšem po třetím těhotenství se jí dosud nepodařilo shodit nabraná kila. Do redakční hubnoucí výzvy se značkou KetoMix se Markéta přihlásila, protože chtěla být pod dohledem redakce a profesionálů.

    • Věk: 40 let
    • Původní váha: 122,5 kg
    • Výška: 174 cm
    • Chtěla zhubnout: 10 kg
    • Po osmi týdnech zhubla: 9,5 kg

MarkétaJak se vám líbil projekt s hubnutím, kterého jste se s námi zúčastnila?
Projekt se mi líbil, byla to skvělá příležitost vyzkoušet něco, o čem jsem dlouho přemýšlela. Předtím jsem k tomu byla skeptická a známí mě od toho odrazovali. Dneska jsem ráda, že jsem na ně nedala a měla jsem svou hlavu. 

Kolik jste za dobu 8 týdnů zhubla? Máte přehled i o snížení centimetrů v pase nebo na jiných partiích?
Za 8 týdnů se mi podařilo zhubnout 9,5 kg. Možná bych zhubla i více, kdyby mě jednou za čas z poctivého režimu nevyhodila migréna. Musela jsem se potom znovu dostávat do ketózy a hubnutí se celkem tak zpomalilo. Migrény mě bohužel v posledních měsících znovu trápí a vždy tak jeden až tři dny nejsem schopná každodenních činností, nemůžu zkrátka normálně fungovat. Nic v sobě neudržím, a tak nemohu ani jíst, snažím se do sebe dostat alespoň suché pečivo. To se ale s touto dietou moc neslučuje. Když se na to zpětně dívám, myslím si, že jsem KetoMix držela opravdu poctivě čtyři až pět týdnů.

Jak vnímá vaši proměnu vaše okolí?
Jsem zdárným příkladem, že dieta KetoMix funguje, a proto o ni začali i mí známí projevovat zájem. Vidí to jako možnost ve chvíli, kdy mají nějaká pohybová omezení a nemohou tak intenzivně cvičit, je to pro ně nová naděje a způsob hubnutí, který by rádi sami vyzkoušeli.

Už jste si koupila něco nového na sebe? Jaký to byl pocit? A jestli se teprve chystáte, pro co půjdete jako první?
Ano koupila jsem nové legíny a tričko, ale zatím výrazné změny na svém těle nevidím. Spíše to na mě funguje po psychické stránce, vím kolik jsem zhubla, a že je to opravdu hodně. Získala jsem tak sebevědomí. Můj manžel mi ale říká, že  změnu vidí nejvíce na mém obličeji.

Jak probíhalo vaše hubnutí, kolik týdnů jste byla ve fázi F1 a kolik ve fázi F2?
Celou dobu jsem se snažila držet první fázi, protože  jsem hubla z velké váhy. Jenže z ničeho nic se ozvaly žlučníkové kamínky, o kterých jsem neměla tušení a nyní mě možná čeká operace. Proto jsem musela hubnoucí projekt předčasně ukončit a začít se žlučníkovou dietou. Když jsem se o své nové diagnóze dozvěděla, byla jsem velmi zklamaná, protože jsem věděla, že tím své hubnutí ohrozím. Znovu jsem totiž musela začít jíst sacharidy, tedy brambory, chleba a další jídlo,  na které jsem si už s KetoMix dietou odvykla. Z redakční výzvy si ale určitě odnesu zásady zdravého stravování, a proto se momentálně snažím přinejmenším dodržovat pitný režim a jíst dostatek povolené zeleniny v rámci žlučníkové diety. Za těch osm týdnů se mi naprosto změnily chutě. Konečně mě melouny a jiné sladké dobroty nedostávají do kolen, ale naopak teď si s rodinou u televize pochutnáme například na kedlubně.

Měla jste někdy hlad? Trápily vás chutě?
Často jsem narazila na to, že si někdo ve facebookové skupince stěžoval na hlad a chutě. Ale mně se tohle nestávalo. Naopak jsem měla problém s tím denně sníst všech pět porcí včetně doporučeného množství zeleniny a vypít alespoň 2 litry vody. Někdy jsem už ani nechtěla to páté jídlo dojíst. Jediné na co jsem měla chuť byl chleba. Nejsem totiž zvyklá na sladké snídaně, obvykle ráno snídám celozrnný chleba s tvarohem nebo žervé a šunkou. To pro mě bylo asi nejhorší úskalí diety, potom jsem ale objevila hotový proteinový chléb. Nejsem moc na experimentování s jídlem, hlavně pokud jde o drahé dílčí ingredience. Raději tedy volím hotové a ověřené produkty.
hubnutí Markéty
Co vám projekt dal, jaké změny na sobě pozorujete?
Projekt dal hlavně nový pohled na stravování a velkou naději, že to v budoucnu zvládnu. A s těmi kily se poperu.  


Jak se nyní cítíte? Máte víc energie, má snížení váhy vliv i na naše zdraví?
Ze začátku jsem tolik energie určitě neměla. Myslím, že za tím hodně stojí celková změna stravy. Nový jídelníček sice nebyl tak energeticky vydatný, ale pestřejší. Dostala jsem tak do sebe všechno potřebné, co jsem v běžném životě opomíjela. Díky tomuto projektu mám dnes určitě vyváženější jídelníček. Nestává se mi tak, že bych měla přebytek sacharidů a s tím i energetické výkyvy - nahoru a dolů. Po dvou týdnech diety se mi množství energie ustálilo, ale co mi jednoznačně ubylo je čas, který jsem předtím trávila v kuchyni. Jako maminka od třech dětí to umím ocenit. Pokud jde o vliv nového stravování na zdraví, tak se už po prvních týdnech a kilech ukázalo, že se mi zlepšily zdravotní hodnoty, především u jaterních testů.  


Chcete ještě pokračovat v hubnutí nebo v úpravě jídelníčku v dalších měsících?
Určitě ano. Už jsem si i nakoupila další produkty. Hlavně KetoMix koktejl, který je skvělým zdrojem bílkovin a perfektní svačina, když jsem zrovna na cestách. Momentálně mě čeká zdravotní úprava jídelníčku. Doufám, že se mi tak s pomocí lékařů podaří zmírnit nebo uplně zastavit ty mé migrény. Potom bych ráda s dietou KetoMix v hubnutí pokračovala dál. Tento způsob stravování mi maximálně vyhovuje. Těším se na to až s chutí otevřu nové balíčky, které mám zatím schované v skříni.

Doporučila byste hubnutí s touto proteinovou dietou i ostatním čtenářkám a čtenářům? Co byste jim vzkázala?
Vám všem tento způsob hubnutí s čistým svědomím doporučuji! Hlavně nedávejte na předsudky ostatních. Dokud si to sami nevyzkoušíte, asi tomu nebudete věřit. Ale není nad to si to otestovat na vlastní kůži. Svými zkušenostmi jsem změnila názor spoustu lidem ze svého okolí. Ze začátku tomu nevěřili a dnes to vidí jako novou možnost hubnutí i pro sebe. Obzvlášť pokud mají nějaká pohybová omezení a špatně se jim cvičí. Najednou získali naději, že i jim se podaří zhubnout bez nutnosti cvičení. Samozřejmě to nemusí sedět každému, nejsme všichni stejní, proto si to sami musíte zažít. Ketonové stravování není jen o proteinových produktech, jde o celkové nastolení nového režimu. Pročistit tak starý a nefungující jídelníček. Nastavit si pravidelný rytmus a začít zdravě žít.

Markéta dostala na začátku diety proteinová jídla KetoMix na 8 týdnů a manuál, který ji provedl celým programem. S týmem výživových poradců, garantem projektu, naší redakcí a především vlastní pílí se jí podařilo zhubnout a nastavit nové hodnoty ve svém jídelníčku. Pokud jí to situace umožní, ráda se vrátí k hubnutí s jídly KetoMix.


Jestli i vy bojujete s váhou a nevíte, jak se sami do hubnutí pustit,
naše proměny pro vás mohou být inspirací.




Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Projekt redakční hubnutí s KetoMix: Kolik se Markétě podařilo zhubnout?:

Projekt redakční hubnutí s KetoMix: Kolik se Markétě podařilo zhubnout?
Projekt redakční hubnutí s KetoMix: Kolik se Markétě podařilo zhubnout?
Projekt redakční hubnutí s KetoMix: Kolik se Markétě podařilo zhubnout?
Projekt redakční hubnutí s KetoMix: Kolik se Markétě podařilo zhubnout?
 



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !