Nejlepší velikonoční beránek?Nejlepší velikonoční beránek? MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Jak vyfouknout velikonoční vajíčkoJak vyfouknout velikonoční vajíčko Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Velikonoční nadílka
Soutěžte s námi o 350 skvělých výher
do konce zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 29.03. 2024
Dnes má svátek Taťána
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Do ZOO přichází Sára Milfajtová, aby poškádlila Gránského

24. 03. 2023 | Televizní tipy
V ZOO se objeví nová průvodkyně, která se hned první pracovní den seznámí s Davidem Gránským alias Albertem. Pro Kristýnu Martincovou v podání Sáry Milfajtové to bude osudové setkání, jelikož si ze svého dětství nese tajemství, které zná jen ona. A právě to tajemství ji přivedlo až k nové práci.

Je to holka ze statku, která se rozhodla ucházet o práci v zoologické zahradě. Povedlo se, a tak nastupuje jako průvodkyně. „Kristýna je holka od Humpolce, která se nechá zaměstnat v ZOO kvůli Albertovi, kterého zná od dětství. Jenže on ji nepoznává,“ vysvětluje hned na začátku svůj příběh Sára Milfajtová, která se, než nastoupila do seriálu ZOO, pečlivě připravila.

Do ZOO přichází Sára Milfajtová, aby poškádlila Gránského„Musím říct, že jsem si našla všechna jména postav a kdo je hraje. Když jsem se učila text, tak jsem už věděla, na koho mluvím, aniž bych v ateliérech byla. Jsem ráda připravená. Taková šprtka,“ usmívá se herečka. Možná i proto, že své kolegy neznala. „Věděli jsme o sobě, David mě znal jako muzikálovou zpěvačku, ale nikdy jsme se pracovně nepotkali. Stejně jsem na tom byla i se Šimonem Bilinou a Míšou Pecháčkovou.

Naše první setkání proběhlo až na natáčení. Nejvíc jsem se znala asi s Vaškem Bártou a Míšou Novotným, se kterým se poprvé objevím na obraze. Budu si toho jeho Frantu Kolmana dobírat. Budeme mít takový hezký přátelský vztah, a tak trochu si z něj budu dělat legraci. Rozhodně to bude jiné než s Davidem Gránským a potažmo Kamilem v podání Honzy Kopečného. Mezi námi vznikne moc hezká zápletka,“ naznačuje svůj seriálový osud.

Jelikož se Sára Milfajtová postará o postavu průvodkyně, tak se kontaktu se zvířaty nevyhne – a je za to moc ráda. „Já jsem velký milovník zvířat. Už pilně natáčím i v Safari parku ve Dvoře Králové, kde se točí všechny exteriéry. Byla jsem tak u žiraf, slonů, neminuly mě ani hyeny,“ vyjmenovává svoje seriálové kolegy.

„Za to, že mě scenáristé spojili s Davidem, jsem moc ráda. Hned při nástupu se mě mile ujal, se všemi mě seznámil a provedl po ateliérech. Byl velmi nápomocný,“ chválí ho a jemně naznačuje, že její tajemství chvilku vydrží, dokud se na scéně neobjeví její babička a Albertova maminka.


Zdroj, foto: Prima

Vendula Flassig Vrablová
Chytrá Žena


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Do ZOO přichází Sára Milfajtová, aby poškádlila Gránského:

Do ZOO přichází Sára Milfajtová, aby poškádlila Gránského
Do ZOO přichází Sára Milfajtová, aby poškádlila Gránského
Do ZOO přichází Sára Milfajtová, aby poškádlila Gránského
 
Čtěte také



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !

Koleda