8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
pondělí 29.04. 2024
Dnes má svátek Robert
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Lucie Černá se v ZOO trošku rozzuří a bude to lítat

13. 03. 2023 | Televizní tipy
V baru se to pěkně semele a chybět u toho nebude potížista Kamil v podání Jana Kopečného. Ten si chce došlápnout na Gorana Maiella alias Vojtu. Jenže v pozadí stojí Izy – Lucie Černá, která se nebojí a malinko si zahraje na Xenu.

Kluci se v baru chytnou a začnou lítat pěsti. A jelikož je to dva na jednoho, pomoct se rozhodne i Izy v podání Lucie Černé. Popadne v baru lahev od vína a jednoho z útočníků pošle k zemi. „Měli jsme u sebe kaskadéry. Goran si vyzkoušel bitku a já pěkný úder do hlavy. Bylo to fajn, protože to bylo něco jiného, než obvykle točíme v ateliérech.

Lucie Černá se v ZOO trošku rozzuří a bude to lítatMám takové natáčení ráda, je to nevšední, zajímavé. Na jednu stranu je to i náročnější a proč si trochu nezahrát na Xenu?“ přiznává Lucie, která měla udeřit kaskadéra do hlavy lahví. „Měla jsem omezený počet pokusů. Lahev byla vyrobena ze speciálního skla, říká se mu cukrářské, a když ji dlouho držíte v ruce, je křehčí a křehčí. To ale neznamená, že úder nebolí. Když mně kaskadér řekl, že mu mám dát pořádnou ránu, bála jsem se. Navíc se všude rozlétne to sklo a vy musíte dávat pozor na oči,“ popisuje seriálová Izy, jaké úskalí má jedna rána v televizi.

„Myslím, že mi stačily snad dva pokusy, a k dispozici jsem měla tři lahve. Musela jsem to dát na první dobrou, protože se to točilo několikrát z různých úhlů. Naštěstí se to povedlo.“ Ve chvíli, kdy Lucie Černá vstoupila jako jedno z dvojčat do děje ZOO, nebyla právě odrazem dobroty, ale jak se zdá, scénáristé ji proměňují.

„Izy se rapidně mění, a to k lepšímu, i když v sobě trochu té intrikánské povahy stále má. Musím přiznat, že se mi s ní teď žije docela dobře. Začíná být hodnější, za což může ta láska k Vojtovi. A jak to bude dál? O tom se nemluví,“ usmívá se mladší z dvojčat. 

Zdroj, foto: Prima
Vendula Flassig Vrablová


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj


Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !