Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Středa 24.04. 2024
Dnes má svátek Jiří
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Policie v akci 52: Špatná energie mi proudí do bytu a mnohem víc

21. 12. 2020 | Televizní tipy
Reální policisté, případy ukazující skutečný život a volání o pomoc. Příběhy z každodenní policejní praxe, ať už se jedná o drobné přestupky, větší konflikty či podezření z trestných činů, přináší divákům pořad Policie v akci. Některé případy mohou sloužit jako varování, jak se nenechat podvést, i jako návod na to, v jakých situacích se na muže zákona obrátit. Jiné příběhy vyvolávají úsměv. Jsou i takové, kde není jiná možnost než pachatele zatknout a odvézt na služebnu.

Nejzajímavější případ tohoto týdne:


Dopis

Policejní autohlídka má za úkol prověřit písemné oznámení, které bylo doručeno na policii. Předmětem oznámení je písemné prohlášení paní Pecháčkové, kdy tato žena ve svém dopise podává „trestní oznámení“ na neznámého muže nebo skupinu mužů, kteří jí přes rozvodnou elektrickou síť posílají do jejího domu špatnou energii.

Policie v akci 52: Špatná energie mi proudí do bytu a mnohem vícPolicisté vyzbrojeni písemným prohlášením ženy jedou na uvedenou adresu. Při příjezdu na místo zjistí, že se jedná o dům na oploceném pozemku. Zhlédnutím domu policisté zjišťují, že dům má otevřená okna i dveře, ale branka pozemku domu je uzavřená a uzamčená. Na zvonění a volání z domu nikdo nevychází.

Policisté na místě podávají zprávu na dispečink s tím, že na základě všech okolností je obava o pisatelku daného dopisu, a tedy do domu vniknou přelezením oplocení. Ve chvíli, kdy policisté začnou přelézat oplocení domu, vyjde ven pisatelka dopisu. Jedná se o starší ženu. Policisté ji ztotožní a žena kupodivu normálně s policisty komunikuje, je orientovaná jak v čase, tak i v místě.

Jediné, co je na ženě podezřelé, je to, že skutečně sděluje, že je jistě někým postupně trávena, když jí přes elektřinu někdo vysílá špatnou energii, což ji obtěžuje. Vše došlo do takové fáze, že si musela papírem přelepit všechny elektrické zásuvky a spínače v domě. Policistům sděluje, že vše zlé se v domě odehrává převážně ve večerních hodinách, a to v době, kdy je v domě sama. Vyžaduje po policistech, aby se s ní šli podívat do domu, že jim vše ukáže. V domě hlídka nachází opravdu veškeré zásuvky zalepené, a zároveň je v domě nepořádek a spoustu rituálních věcí, jako jsou svíčky, obrázky svatých, různé vonné tyčinky apod.

Policisté na místo přivolávají záchrannou službu z důvodu obavy o duševní zdraví ženy. Žena při čekání na záchrannou službu policistům sděluje, že policisté si jistě myslí, že je blázen, ale ona prý blázen není – a vše následně opakuje i přivolaným záchranářům. Těmto dále sděluje, že v domě je jistě nelegální odposlech.

Žena je na místě v klidu přesvědčena policisty a záchranáři k tomu, aby si o celé své věci promluvila s odborným lékařem. Nastupuje do sanitního vozidla pro převoz do psychiatrické léčebny.

Sledujte nové příběhy Policie v akci od 21.12. 2020 na Primě, každý všední den v 16.25. Jaké případy budou strážci zákona řešit tentokrát? S jakým úspěchem a jak zapeklité situace nakonec dopadnou?


Zdroj, foto: Prima
Vendula Flassig Vrablová


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj


Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !