8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek?
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 04.05. 2024
Dnes má svátek Květoslav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Policie v akci 9: Nezvaní návštěvníci v chatce, více majitelů jednoho vozu, spolupráce s arogantním chytrákem, pouliční vandal a mnohem víc

28. 02. 2022 | Televizní tipy
Reální policisté, případy ukazující skutečný život a volání o pomoc. Příběhy z každodenní policejní praxe, ať už se jedná o drobné přestupky, ale i větší konflikty nebo podezření z trestných činů, přináší divákům pořad Policie v akci. Některé případy mohou sloužit jako varování, jak se nenechat podvést, i jako návod na to, v jakých situacích se na muže zákona obrátit. Jiné příběhy vyvolávají úsměv. Jsou však i takové, kdy není jiná možnost než pachatele zatknout a odvézt na služebnu.
Také v tomto týdnu se Policie v akci bude muset postavit k mnoha případům. Jak si poradí s přestupky i trestnými činy? Zde malá ochutnávka.

Nejlepší případy tohoto týdne:


Kdo vlastní ten vůz?

Policejní hlídka Delta 104 se dozví, že na nedalekém místě je vykradené auto. Po příjezdu na místo zjistí, že byl ukraden přenosný počítač během okamžiku, kdy si majitel vozu odešel koupit pití – a podle jeho slov ho řádně uzamkl. Pravdou je, že s podobnými případy se policisté setkávají často, většinou odcizené předměty nejsou k nalezení, zmizí v zastavárnách a podobně. Tentokrát je to ale jinak. Hlídka od pana Líného, oznamovatele, zjistí, že v jejich blízkosti byl viděn muž v modré bundě, který se taktéž pokouší dostat do vozu.

Policie v akci 9: Nezvaní návštěvníci v chatce, více majitelů jednoho vozu, spolupráce s arogantním chytrákem, pouliční vandal a mnohem vícOdjedou na místo a muže tam skutečně zahlédnou. Ten se jim snaží namluvit, že je na cestě do práce a že se jen snaží vrátit do auta pro dokumenty. Ovšem neumí vysvětlit, kde vlastně pracuje. Do celé situace přichází další muž, který křičí, že je to jeho auto, a dožaduje se vysvětlení. Strážníci zkontrolují, že tomu tak opravdu je. Pachatel, muž vydávající se za majitele vozu, je pravděpodobně zloděj věcí z vozu předchozího, a když se mu naskytne příležitost, chce uprchnout. Je však ihned zastaven a při osobní kontrole hlídka zjistí, že má u sebe kromě jiného také počítač odpovídající popisu toho zcizeného z prvního vozu.

Kromě toho má u sebe dálkové ovládání na centrální zamykání vozidel, díky kterému se do vozů snadno a bez poškození dostane. Muž nakonec začne vysvětlovat, že se snaží pracovat, ale nejde to, takže se živí, jak umí. Na to ale policisté nereagují a odvážejí ho na služebnu. Pravděpodobně mu budou prokázány i další trestné činy a pobude si nějakou dobu za mřížemi.

Na televizních obrazovkách se 28. 2. 2022 v 16.50 objeví další premiérové díly Policie v akci. Sledujte příběhy plné policejních zásahů i napětí. Každý všední den. Na Primě.


Zdroj, foto: Prima
Vendula Flassig Vrablová


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj


Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !